2016. december 22., csütörtök

POFÁTLANABB, ARROGÁNSABB POLITIKUST KEVESET TERMETT AZ ANYAFÖLD

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.12.22.


Az történt, hogy Rogán Feltaláló-Bulibáró Antal becsörtetett a Demokratába egy kávéra. Szokott ő kávézni másokkal is, legfeljebb elfelejti. Ha nagyon muszáj, estére eszébe jut. Zárójel: a Demokratáról azt kell tudni, hogy annyian olvassák, ahányan írják, de ettől függetlenül most is tele van toszva a Magyarország erőlködik erősödik kormányzati propaganda-hirdetésekkel.

A demokrata.hu nevű förmedvény teljesítménye csúcsán is kevesebb, mint 90 ezer embert ér el egy hónap alatt, ez a Bencsik András nevű – végtelenül ostoba, de legalább gondolkodás nélkül szervilis szellemi hátország – életének főműve. A Demokrata annyira sikeres, hogy nemcsak online terjeszti az igét saját magának, de nyomtatásban is megjelenik.

Zárójel bezárva: a tegnap „piacra” dobott, egészoldalas MVM reklámokkal kitapétázott év végi duplaszám címlapján – a tetszőleges bűncselekményekkel szoros kapcsolatot ápoló egyének is lehetnek miniszterek jeligére – a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője látható, akit még a demokrata.hu olvasói is visszataszítóbb figurának tartanak, mint Gyurcsányt. Ideteszem a címlapot. Nem azért, hogy másszon a tenyerünkbe minden idők legkártékonyabb született politikusának feje, nem azért, hogy ingyenreklámozzam ezt a szennylapot, hanem mert csak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.