2016. december 20., kedd

SOROSBÉRENC PLÉBÁNOS

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.12.20.



Körmenden Németh Zoltán plébános – engedve a kommunista pápa, és az eddig besorolatlan Jézus tanításainak, aki mindjárt megszületik megint, és ennek majd Orbán Viktor a fája mögül kukucskálva örül nagyon – befogadott a közösségi házba tizennégy menekültet, nehogy ott fagyjanak meg a szomszédjában neki.

A Jézus születésére szintén készülő, szívükben szeretettel eltelt, templomba járó honfitársaink emiatt őt sorosbérencnek nevezték. Ezen kívül ateista mocskok ajánlották fel segítségüket, és az egész rohadt Magyar Katolikus Egyházból egyetlen püspök biztosította támogatásáról a plébánost.

Aztán még tizenévesek akartak találkozni a szerencsétlenekkel – akik között egyébként keresztények és baptisták is vannak -, és a fiatalok óhaja teljesült. Kérdésünk az volna, hogyan végzi a keresztényüldözési hivatal az ő munkáját, ha a plébánost ebbéli tevékenysége miatt a francba kívánják.

A plébánosban kétségek támadtak ezek miatt: “Lehet, hogy rosszul végzem a dolgomat, akkor viszont el kell gondolkodnom, hogy esetleg lemondjak ennek a plébániának a vezetéséről” – mondta. Itt tartunk most, és éppen itt tart Magyarország is a XXI. században.

Tartok tőle, hogy a plébános nem sokáig marad a hivatalában. Az alapmicsodát módosítani már nem kell, a húszmilliárdért végrehajtott agysejtcsere a végéhez érkezett, megteszi ez a derék nép magától is, amit abban rögzíteni óhajtottak a nagyságosék és nagyságosok.

Nem árt ennek okán föltérképezni, hová is jutottunk a rezsim hat és feledik esztendejében. Az idegengyűlölet kipipálva, a lebutítás beikszelve. Most következik majd az, amikor a maguk fajták a magunk fajták vérét óhajtják hörbölni. Ezt már egyszer közzétettem, de idekívánkozik, mert mutatja kies hazánk szellemi és erkölcsi züllését...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.