2016. december 29., csütörtök

ÚGY LÁTOM, FELCSÚT ÉS A CINEGE UTCA NEM SZEREPEL A LISTÁN

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H.A.
2016.12.28.


Olvasom, hogy milliárdok röpködnek jobbra-balra, ezer csilliárdos hiteleket veszünk fel jobban teljesítésileg, mer’ ez nem a bezzeggyurcsány, hanem csökken az államadósság, többszáz milliárdot tolunk a Balatonba, márciusig tuti marad a letelepedési kötvény, ki tudja hány százmilliók úsztak el soha be nem fejezett, de európailag támogatott és kifizetett létesítményekre, úgyhogy nyugodtan beszélhetünk a NER földhözragadt manifesztálódásának egyéb, majdnem jelentéktelennek tűnő vonatkozásairól.

Azt írta ma az online sajtó, hogy a Magyar Posta nevű állami vízfej – amelyen nem mellesleg a nemzet szellemi birkózóbajnoka a közpénz-költés titkosításának fenemód hasznos jellegét tesztelni kezdte – január 1-től megszünteti a reggeli lapkézbesítést. Mert csak, vagyis majdnem mert csak. 19 darab településen pár nap múlva az fog történni, hogy az előfizetők a normál kézbesítéskor kapják meg a friss újságot: jellemzően délig, vagy legkésőbb délután négyig. Miután ők azért fizettek elő, hogy reggel a budin ülve olvashassák a Nemzeti Sportot zum Beispiel, nem mikor 4 után hazajönnek a munkából, ugye. Mert ha előre tudták volna, hogy csak holnapután jön meg a tegnapelőtti újság, még az is lehet, hogy elő sem fizetnek.

A jelen állás szerint még mindig Bözsi utalványokba belefulladt, az év végi kézbesítésekkel szemben hatalmas harcok árán is alulmaradó, a velünk élő szocializmust megtestesítő állami cég tájékoztatása szerint 

a napilap piac folyamatos változása, a kézbesített kiadványok folyamatos csökkenése szükségessé tette a technológiai folyamatok, kiemelten a kézbesítési határidők újragondolását.

Az érintett települések között van Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred, Budakeszi, Érd, Esztergom, Mezőkövesd és Tapolca is. Namármost, úgy látom Felcsút és a Cinege utca nem szerepel kiemelten a Magyar Posta egyoldalúan meghozott döntésének áldozatul eső földrajzi entitások listáján, úgyhogy az érintett egészséges reggeli vécézését nem fogja megzavarni, hogy csak délután 4-kor landol a postaládikóban a Nemzeti Sport. Adjunk hálát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.