2017. január 3., kedd

2016 LEGOLVASOTTABB BLOGJAI A TÉNYTÁRON

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Ténytár
2017.01.03.


Bár már eltelt néhány nap az új évből, mi mégis megidéznénk az elmúlt esztendőt: ma legolvasottabb tavalyi blogjainkat gyűjtöttük egybe, ezután a legolvasottabb Ígéretmérőket, Hantákat és Szélkakasokat idézzük fel, majd végül 2016 legnépszerűbb elemzéseinket mutatjuk be.
Most tehát ahelyett, hogy szubjektív listákat állítanánk össze saját írásainkból, inkább sorra vesszük azokat a témákat, amelyeket Ti a legérdekesebbnek találtatok.
Írásainkban sokat foglalkoztunk a TV2 sorsával, hogyan szállta meg a csatornát a Fidesz. A közmédia hamisításainak összegyűjtése szintén sok olvasót vonzott az elmúlt esztendőben. A slágertéma, azaz a kvóta-népszavazás, illetve Orbán Viktor berezelése is felkerült listánkra. Írtunk a BKV finanszírozásának a kérdéséről, továbbá arról is, hogyan készül Orbán több mint 200 milliárdot a Budai Várra költeni, csak azért, hogy szerinte a miniszterelnöki ranghoz méltó helyre költözhessen.
Legtöbben a Tárki által készített Társadalmi Riport című szociológiai kiadvány legfőbb megállapításainak az ismertetését olvasták el 2016-ban, amelyből kiderült, sajnálatos módon hazánkban rendkívül sokan élnek nyomorban, kilátástalan körülmények között. Erőtlen a magyar középosztály. Baj van az oktatással, az egészségüggyel, továbbá rendszerszintű korrupció épült ki...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.