2017. január 11., szerda

A KORMÁNY ÉS NÉMETH SZILÁRD LESZÁMOLÁST JELENTETT BE. VÉRENGZÉS LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.01.10.



Tudom, én vagyok a paranoid, a gyűlölködő, a mocskos szájú barom. Akkor is én voltam, amikor évekkel ezelőtt megírtam, hogy lopják az országot, hogy most a haveroknak kiadják bérbe a földeket, aztán majd eladják. Eladták nekik? El. Volt felháborodás? Nem, bazd meg. Nem volt. Mert mit érdekli az a nyolcadikon lakó Pacal Bélát, hogy mi van a földekkel? Semmit. Életében nem volt földje, pont leszarja. A hülye agyáig meg nem ér el, hogy ő is meg fogja szívni.

Most nem a földeket lopják (azon már túl vagyunk), hanem a demokrácia utolsó, hangyafasznyi darabját. Ez megint nem fog senkit érdekelni, mert sem megzabálni nem lehet, sem fűteni vele, de még a nájlonotthonkára sem lehet kitűzni dísznek, a levesestányér méretű kokárda mellé. Akkor meg mit érdekeljen bárkit is? Most a civil szervezetek jönnek. Nem újdonság, már tavaly bejelentette a bűnbanda, hogy erről fog szólni az idei év. És tényleg. Erről fog szólni. Meg is fogják magyarázni, a bárgyú műparaszt meg el is hiszi, mert bármit elhisz. Ha nem hiszi, akkor is kussol, mert nem neki fáj.

Pedig de, neki is fog fájni, nekem is, neked is, a gyerekeidnek is. Mire ez a cirkusz, csak arról van szó, hogy a civil szervezetek munkatársainak vagyonbevallást kell benyújtaniuk. Hát hiszen na és? Ha becsületesen él és nem csal adót, akkor ez miért baj? A Transparency International és a Magyar Helsinki Bizottság nem igazán aggódik, mert náluk minden rendben van, transzparens a gazdálkodásuk. Mi történhet?

Minden. Bármi. Meg is fog történni, mert ez a rezsim a végtelenségig gátlástalan, mi pedig a végtelenségig idióta barmok vagyunk. Ebben az országban még akkor sem ordít senki, ha a kormány a kölyke kezéből veszi ki az utolsó falat kenyeret. Nem baj, le kell érni a francos pöcegödör aljára, mert mi így szeretjük. Ezek a gecik pedig szét fogják verni a civil egyesületeket, de nyugi, mindenki sorra kerül. Mindenki. Egyesével vernek agyon minket. A vagyonbevallás arra lesz jó, hogy meghurcolják, megtörjék, sárba tapossák a civil szervezetek vezetőit, munkatársait. Akkor pedig a szervezet is széthullik. Jogállamban nem fordulhatna elő, de ebben a tetűfészekben napi rutin lesz, hogy mindenkit, aki a kormány hatalmát bármi módon veszélyezteti, kivégeznek. Még nem fizikailag. Még nem. Mert ezekben nincs gátlás és mert nem tapasztalnak ellenállást. Mert minden szart le lehet tolni a torkunkon és nyeljük.

És tényleg, számoljon csak el a jövedelmével mindenki, aki Soros pénzéből kapott. Vagy nem kapott, de a diktátornak bassza a csőrét, ezért ráfogjuk, hogy kapott. Mert megírta a Magyar Idők. Ennyi elég is lesz ezeknek és ez erről szól, semmi másról. Kinyírni mindent, az utolsó embert is, aki le meri írni az igazat, aki védeni meri a diktatúrával szemben a jogállamot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.