2017. január 6., péntek

ÁLMOMBAN EGY ORBÁN BESZÉDET HALLOTTAM

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.01.06.


Magyarok! Barátaim! ...vagy, ahogy Bayer Zsoca barátom szokta mondani - Véreim!

Azért gyűltünk itt most össze, hogy köszöntsük egymást, búcsúztassuk az elmúlt évet és üdvözöljük a 2017-es esztendőt. Elmondhatjuk, hogy a 2016-os év is sikeres volt, bár igaz nincs már kétharmadunk a parlamentben, de mindig megoldottuk valahogy a dolgokat és tovább szűkítettük a liberálbolsevikok mozgásterét.

(taps, nevetés)

Barátaim!

Családjaink, barátaink tovább tudtak fejlődni, gazdagodni és ez továbbra sem érdekli az emberek nagy többségét. Jelenleg a Fidesz - KDNP kormányra a legnagyobb veszélyt, a Fidesz - KDNP kormány jelenti! Amíg az ellenzéki oldalt továbbra is a széthúzás jellemzi, amíg csak beszélnek az összefogásról, addig bizony számunkra nincs értelme semmilyen lejárató kampánynak, megteszik ők helyettünk is, nekünk bőven elég a szimpatizánsaink és szavazóink megtartásához, ha a nem létező migráció veszélyeiről beszélünk.

Barátaim!


2017 a lázadás éve lesz mondottam volt valamelyik interjúban és tényleg. Mivel a 2018-as választást nagy valószínűséggel elveszítenénk, még a Kétfarkú kutya párttal szemben is, ezért magunknak kell magunk ellen lázadni, hiszen erre a jelenlegi ellenzék képtelen. Mit jelent ez?
Nekünk kell önmagunkat megpuccsolnunk!

Barátaim, de tényleg!

Mivel én 2017-ben felköltözöm a várba így az ellenzéknél sem lesz téma az, hogy a Cinege utcát és környékét 2013 óta lezárva tartom (Eddig sem volt! - közbekiabálás, derültség a hallgatóság soraiban), ezért magunknak kell amolyan erdogáni módszerekkel valami felkelésfélét kirobbantani jövőre...

(taps, fütty)

...mert ha mi nem tesszük, akkor simán bukjuk a választást érdeklődés hiányában, az meg ugye nem szeretnénk!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.