2017. január 5., csütörtök

GYŐRTŐL A MILÁNÓI DIVATVILÁGIG

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2017.01.05.


Győrből Milánóba vezet a mai történet, ráadásul tele leszünk kulisszatitkokkal, hiszen Zsófi nem csak a divatvilágba kóstolt bele, hanem az olasz város dómjában is dolgozott. Nem rövid a mai poszt, de nem fogtok unatkozni, ennyit ígérhetek!

„2014 nyarán költöztem Milánóba, mert ott élt az akkori barátom. Még ma is gondolkodnom kell azon, vajon tényleg miatta költöztem-e ki, vagy csak egy kézenfekvő menekülőutat választottam? Ezt sokszor megkérdeztem tőle is. 
Szabadulni akartam valamitől, amit otthon csináltam. Egy divatcégnél kezdtem el dolgozni a belvárosban, és próbáltam úgy tenni, mintha a drága ruhák, a belvárosi környezet és a felszínes légkör természetes közegem lenne. 
Fiatal külföldi lányként Milánóban a divatvilágban volt legegyszerűbb munkát kapni, ez volt az első állásinterjúm és öt perc után kérdezték mikor tudnék kezdeni. 
Egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy valaha valamit is kezdeni szeretnék ott, pedig esküszöm szeretek dolgozni. Tulajdonképpen arra gondoltam, amikor Milánóba költöztem, talán majd felszolgálok egy ideig és kitalálom, mit csináljak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.