2017. január 6., péntek

KILINCSET NYOMKODNI

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2017.01.06.


Hadházy Ákos LMP-s társelnök német televíziósokkal sértegette a rezsim törvényét több mint egy éve a vezér szülőfalujában, mert nem átallották bekapcsolni a rohadt kameráikat, amikor pedig hármas számú terrorfokozat volt érvényben az országban, hogy a fogdmegek azt csináljanak, amit csak akarnak.

Így is tettek, letaperolták őket, amit a bűnözők motozásként érzékeltek, pedig csak ruházatátvizsgálás történt, hogy nincs-e tengeralattjáró a gatyájukba rejtve. A Pintér-gárda szerint veszélyeztették a közbiztonságot, mert a négy személy megpróbált bejutni Orbán Viktor ingatlanába „oly módon, hogy a kiskapu kilincsét nyomkodták, miközben az eseményről felvételt készítettek.”

Az „eseményt” a vezér stadionjának biztonsági őrizői észlelték a kameráikkal. Mint az köztudott, a létesítmény, ahol egyetlenünk olykor-olykor magában szokott futkorászni, ott terül el a budija tövében. A Kerberoszok látták állítólag a nyomkodás tényállását, ami viszont hogy, hogysem, a biztonsági kamerák felvételeiről huss, eltűnt.

Hadházy szerint egyébként nem nyomogatták a kilincset, és nem próbáltak bejutni Orbán házába, de a rendőrség szerint önmagában ez a cselekmény is “a közrend, közbiztonság veszélyeztetésére, szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésére utalt”, miközben terrorveszély is volt, különben is, a rendőri intézkedést az is indokolta, hogy “a négy fő közül három fő külföldi (német állampolgár)” volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.