2017. január 7., szombat

OLYAN TOTÁLISSÁ VÁLT A FIDESZ-MÉDIA LEJÁRATÓ KAMPÁNYA, HOGY SAJÁT MAGUKBAN BOTLOTTAK MEG

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.01.06.


Aki nem olvassa a Fidesz-sajtót, nem néz Tv2-t, az nem is láthatja, hogy hetente sarjadnak új ügyek a semmiből ebben a furcsa univerzumban. Ezekben az ügyekben az a közös, hogy az ellenzék, vagy egyes ellenzéki képviselők, esetleg más, a kormány számára kellemetlen entitások lopnak és csalnak bennük. Mindezt persze ellenzékből. Így működik ma a lejárató sajtó.

A héten például Kun-Mediátor Marcsika ügyében tudhattuk meg, hogy a karcagi piramisjáték szálai az MSZP-hez vezetnek. Méghozzá azért, mert “Marcsika” egyik ismerőse az Épkar Zrt. vezetőjének a felesége, ez a cég pedig korábban az MSZP-t, most pedig a Jobbikot támogatja. Itt akár lapozhatnánk is, hogy egy ilyen áttételes marhasággal minek foglakozni (a cikk végén, hogy miért nem szabad lapozni), ha történetesen a Fidesz-média által felfejtett szálak a valóságban nem épp Orbán Viktorhoz vezetnének.

Ugyanis ahogy a Heti Válasz újságírója, Bódis András felfejti, az Épkar vezetői speciel Mészáros Lőrinccel üzletelnek, és Tiborcz István esküvőjére is meg voltak hívva, és semmi sem bizonyítja, hogy a Jobbikkal, vagy az MSZP-vel üzleteltek volna. De nézzük is, mit ír a Heti Válasz:

“A kormányközeli sajtóagytröszt ennek ellenére azzal kezdte a 2017-es esztendőt, hogy a TV2-n, az Origón és a 888.hu-n keresztül újra a világ tudomására hozta: Bróker Marcsinak – aki „rendszeresen csókolózott nyilvánosan” az Épkar Szeivolt Istvánjával – gyönyörű kapcsolata volt a Jobbikkal és a szocikkal.

És akkor nézzük a valóságot! Szeivolt Istvánból kettő is van: apja és fia. Az 1953-as születésű Bróker Marcsikához az idősebbiknek lehetett köze, nem az ifjabbiknak, aki 43 éves, és aki 2003 óta irányítja az Épkart (bár tulajdonosként az „öreg” is maradt a cégnél). Az Origo egyik – feltűnően jól értesült – kommentelője még tavaly azt írta az ifjabbik Szeivoltról: ő és felesége (Titanilla) „meghívott vendégként ott volt Orbán Ráhel esküvőjén, mind a templomin, mind a fogadáson.”

Ami biztos: amíg Tiborcz István Facebook-ismerősei a kívülállók számára is láthatóak voltak, addig Szeivolt Titanilla ott szerepelt a kormányfő vejének „baráti csapatában”. Az viszont bárki által ellenőrizhető tény, hogy az Épkar manapság már társtulajdonosa a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester közelébe „sodródott” Magyar Építők Zrt.-nek. Sőt, ifjabbik Szeivolt István igazgatósági tag is lett ebben a Fidesz-közeli nagyvállalatban.
“...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.