2017. január 11., szerda

SEGÍTSÜNK REZSI SZILÁRDNAK: HOL VANNAK A KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖK?

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2017.01.11.



Tegnap Németh "Rezsi" Szilárd, az Orbán-rezsim egyik legszimbolikusabb szócsöve tolkieni ogrékat meghazudtoló fellépésével előadást tartott arról, hogy el kell takarítani a külföldi ügynököket. Segítünk neki megtalálni őket.

Először is mindenki nyugodjon meg, és ha már külföldi ügynökökről beszélünk, akkor hasznos lehet egy kis nemzetközi kitekintés.

Az Index írta meg itthon a minap, hogy az Egyesült Államok feloldotta a titkosítást a hírszerzés anyagain az orosz hackertámadásokkal kapcsolatban. Már régóta hangoztatták, hogy az támadások Oroszországból indultak, amit Donald Trump még a nap során, január 6-án adott interjújában is tagadott. Míg a megválasztott elnök "politikai boszorkányüldözésnek" nevezte az ügyet, a hírszerzés kiadott egy 15 oldalas tanulmányt, ami bizonyítja: Vlagyimir Putyin elnök támadó kampányt indított a 2016-os amerikai elnökválasztás ellen. A tanulmány kimondja: "Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelte el a 2016-os amerikai elnökválasztás elleni kampányt. Oroszország célja az volt, hogy aláássa az amerikai demokratikus folyamatokba vetett bizalmat, rágalmazzák Hillary Clintont és csökkentsék a megválasztásának esélyét."

A 444.hu virtuális hasábjain pedig Magyari Péter foglalta össze a nem túl rózsás nemzetközi helyzetet. A rendkívül aggasztó cikk több szakértő borúlátó vélemény is idézi a mostani világrend összeomlásáról, többek szerint máris háború van. Ezek a szakértők abból indultak ki, hogy az orosz manipuláció miatt is erősödő konfliktusok szétzúzhatják az európai szövetségi rendszert, és leépítik a demokratikus berendezkedést a kontinensen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.