2017. január 9., hétfő

TOVÁBB DAGAD A ZSOLNAY GYÁR KÖRÜLI BALHÉ

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: BerkeczBalazs
2017.01.09.


Hátborzongató összefüggéseket tárt fel az Átlátszó a Zsolnay gyár körül hónapok óta zajló, külső szem szemlélő számára nem teljesen világos balhé ügyében. Teljesen más megvilágításba került az ügy, amely csak tovább rontja a hazánkba befektetni szándékozók kedvét, hiszen a fideszes maffia mindenre rátenné a kezét, ami könnyű pénzt, főleg könnyen megszerezhető állami megrendeléseket hozhat.

Még tavaly júniusban írtam arról a blogomon és jeleztem a sajtó képviselőinek, hogy aggasztó és súlyos információk jutottak el hozzám a Zsolnay Porcelánmanufaktúra körül kialakult botrány kapcsán, mely kérdések kapcsán a pécsi önkormányzat azonnali intézkedését követeltem. A pécsi önkormányzat ügyvédjének csak egy arrogáns sajtóválaszra futotta, de Cséplő Petra, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. igazgatóságának elnöke korrekten jelentkezett és írásban tájékoztatott a helyzetről, amely helyzet szerintem egyre aggasztóbb. 

Most Erdélyi Katalin az Átlátszón megjelent cikkében írt arról, hogy Fidesz-közeli “befektetők” állami segítséggel csavarnák ki a svájci tulajdonos kezéből a Zsolnayt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.