2017. január 9., hétfő

SZÉGYEN RÁD HATALOM

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.01.09.


Böhömnagy autócsoda járműforgalom elől elzárt területen parkol, szlovák rendszám hivalkodik rajta, kutya nem bünteti a stílus bayeri. Csóró Suzukis, parkolóhely híján leparkol nem teljesen szabályosan és máris ott teremnek a közterület emberei és büntetnek.

Jegy nélkül utazók, buszról lerángatva, megalázva, lecsukva, hajléktalanok üldözve, tiltva melegtől, élettől! Aki milliárdos áfa csalásra derít fényt, annak házát, életét kutatják, jaj annak, aki tudja az igazságot és ki is mondja! Válság van és fogy a magyar, rezsicsökkentő, szabadságharcos kormányunk harangot kongat, plázák tele, ünnepi forgalom, tömeg, dugó, szmog. Nincs hó, pedig felkészültünk idén is minden h(j)óra. Gyerekek éheznek, emberek fagynak meg ebben a csoda országban, és Matolcsy szórja a befizetett adóinkat, éli fel tartalékainkat.

Stadionok országa lettünk, mi, akik legvidámabb barakk voltunk. Lázárok országa lettünk a frissen borotválatlanoké, akik lazák és pökhendik, mosolyogva hazudnak, szemedbe, kamerába, mikor hova kell. Erőszakosak lettünk csoportban, egész pályán letámadók, mindenki úgy él és ítél mint aki most böfögte fel a passzát szelet, trehányan, flegmán, másokat le és megalázva.

Mária országa, Turulba beleöklendezve, fél-ázsiai lélekkel, sztyepék gyáva népe, hátulról nyilazva, orvul, bele az ellen lapockájába, mélyen megforgatva a sebben a gyilok eszközt.

Ti, álkeresztények, akik szemlesütve sem adakoztok, erszényetekből csak magatokra jut, mástól sajnáljátok még a levegőt is, mennyire utálatos minden méregtől átitatott szavatok, amikor becsületről, tisztességről beszéltek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.