2017. január 12., csütörtök

ÚJRA ELÉRHETŐK ORBÁN 2010 ELŐTTI BESZÉDEI - ENNEK ÖRÖMÉRE ÍME, A LEGNAGYOBB SZÉLKAKASKODÁSOK

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Frankó Provolone
2017.01.12.


Bár december végén körbejárta a sajtót, hogy eltűntek Orbán 2010 előtti nyilatkozatai, valószínűleg csak valami karbantartás lehetett, hiszen ismét elérhető a miniszterelnök beszédeinek archívuma. Ennek örömére összegyűjtöttük a legnagyobb szélkakaskodásokat miniszterelnökünktől, olyan mondatokat, amelyeknek végül a szöges ellentéte történt meg.
Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, amelyet tíz évre titkosítanak? A magyar médiának az a baja, hogy túlságosan erősen kötődik a politikához, egyáltalán nem független és pártpolitikai igényeket szolgál ki? A profi labdarúgásra tényleg nem szabad költségvetési pénzt költeni? Legvégül pedig: „Jól látható, hogy beteg emberek meggyógyítására nem akar a kormány pénzt adni, de kampányolni, politikai célokra felhasználni adóforintokat, arra bizony van esze!”
„A Fidesz ma már vállaltan nagyon messze áll attól az egykori rendszerváltó párttól, aminek indult, és Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnökről is sokszor kiderült már, hogy az elveit rendre az aktuális érdekeihez igazítja. Azt viszont eddig nem tette világossá, hogy a második és harmadik miniszterelnöksége előtti mondatai már neki is kínosak. Most úgy tűnik, ez az idő is eljött, legalábbis az orbanviktor.hu/miniszterelnok.hu alján található archívumban néhány hete már csak a 2010 utáni anyagok érhetők el, a korábbiak (2001-2006, 2006-2007 és 2007-2010) üres oldalra vezetnek” – írta a 444-hu még 2016 decemberében.
Az újévben azonban életre kelt az archívum, így feltételezhetőleg csak valami karbantartás történhetett. A 444.hu védelmére legyen mondva, hogy rákérdeztek Havasi Bertalannál, Orbán sajtósánál, hogy miért tűnt el a honlap, illetve érdeklődni próbáltak a honlap@orbanviktor.hu címen is, választ azonban nem kaptak. Ezek után vonhatták le azt a következtetést, hogy egyszerűen törölték a most már teljesen kínossá vált 2010 előtti Orbán nyilatkozatokat. Az archívum azonban újra elérhető, ennek örömére íme, egy válogatás a leghajmeresztőbb Orbán szélkakaskodásokból...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.