2017. január 21., szombat

VIKTOR, NE SZAROZZ!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.01.20.
Viktor!

Képzeld, mertem nagyot álmodni és már tudom, mit kell csinálni, hogy jó legyen nekünk. Meg kell rendezni az olimpiát! Nem majd kétezerhuszonvalamikor, hanem még az idén! Ha nem nyerjük el a rendezés jogát már idénre, akkor rendezzünk magyar olimpiát. De nem ám csak nyárit, hanem télit is. Hadd bámuljon a világ!

Meg tudjuk csinálni, mert a nemzeti összetartás, a hihetetlen magyar zsenialitás, a keresztényi szeretet és a gyökerek mindenre képesek. A téli olimpia síversenyeihez Mészáros Lölö mangalicakolbászából kell építeni a sáncokat. A CBA-ban ez a kolbász 9600 forint kilónként, de a kormány vegye meg legalább dupla áron. Sőt, követelem, hogy Lölö kapjon 1000 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást, hogy fejleszteni tudja a disznótelepét, mert a jelenlegi kapacitás nem elég, kurvasok kolbász kell a nagysánchoz.

Építsünk nem egy, hanem két Paksot! Dőljön az áram, pörögjenek a kis atomok, mint a fene. Szánjunk rá négyszer annyi pénzt, mint most, legyen márványból a vécékagyló is, a többi pénzt pedig nyugodtan vigyétek haza

Az egész országot hálózzuk be kisvasúttal! Ragaszkodom hozzá, hogy a vasútkomplexumot Mészáros Lölö felesége, lánya, vagy jövendő veje üzemeltesse és kötelezővé kell tenni minden hazaszerető magyar ember számára, hogy heti kétszer vásároljon egy vonatjegyet, mégpedig országos útvonalra. Darabja 50 ezer forint legyen. Ehhez kapcsolódóan a kormány tegye kötelezővé a bankok számára a hitelezést, amiből a polgárok vonatjegyet vehetnek, a bank meg viszi a fedezetül lefoglalt ingatlant.

Merjünk nagyot álmodni! Bontsuk le a parlament épületét és kövenként építsük újra Felcsúton! Mindjárt a stadion mellett, hogy neked ne kelljen még esténként, munka után kilométereket autózni azért, hogy a fűtött gyepen futkoshassál. Sőt! Mindenhová, ahová te teszed azt a fenséges lábadat, fektessünk le fűtött gyepet. Mindig menjen előtted egy gyepfektető brigád és ahová lépsz a szentséges lábaiddal, oda előtte putty! fektessenek.

Ne csak a parlamentet, a Várat is vigyük át Felcsútra. Ott van annak a helye, csak a sok büdös tahó még nem tudja. Vezessük át a Dunát is, mert mégis hülyén nézne ki, ha az nem ott folyna. Megtehetjük, meg is tesszük!

Vegyük meg a szomszédos országok összes focicsapatát. Nem is, várjál! Jobb ötletem van. Vegyük meg az összes szomszédos országot! Akkor legalább begyógyulnának az ősi sebek, a Trianon-szaggatta sajgó fájdalom elmúlna, édes-Erdély, drága-Bácska, meg minden. Végre helyre állna a világ rendje és mindenki csodálná a te nagyságodat...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.