2017. február 14., kedd

HA LÉTEZIK A VIDEÓ, AKKOR ORBÁNRA ÉS PINTÉRRE RÁROHAD A MŰANYAG LAKAT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: nepszava.hu
2017.02.14.


A Lehet Más a Politika (LMP) vezetői, Szél Bernadett és Hadházy Ákos a '90-es évek egyik hírhedt maffiózójának Orbán Viktorra és Pintér Sándorra vonatkozó állításaira kérdeztek rá a belügyminiszternél - írja az Index nyomán a nepszava.hu.

Az LMP-sek február 13-án, hétfőn benyújtott írásbeli kérdésükben hosszasan idéznek a bombagyárosként elhíresült Dietmar Clodo tavalyi vallomásából, illetve egy orosz ellenzéki portál cikkéből - ezek az állítások eddig a magyar médiában ilyen formában még nem jelentek meg, noha közösségi oldalakon már elég intenzíven terjedtek az elmúlt napokban. Ezekre az állításokra ugyanakkor a Clodo által elmondottakon kívül hangsúlyozottan nincs bizonyíték.

Szél és Hadházy a belügyminiszternél többek közt arra kérdeznek rá, van-e tudomása arról, hogy az orosz kormány, illetve titkosszolgálatok birtokába kerülhettek olyan titokban készített videofelvételek, amelyeken maga Pintér, illetve Orbán Viktor készpénzt vesznek át Clodótól. Az ellenzéki politikusok Clodo tavaly nyári írásbeli vallomása mellett a The Insider nevű orosz ellenzéki portál pár napja, Vlagyimir Putyin budapesti látogatása idején megjelent cikkére is hivatkoznak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.