2017. február 19., vasárnap

HA VAN A SÖPREDÉKNEK LEGALJA, AKKOR EZ EGÉSZEN BIZTOSAN AZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.19.



Utánajártam, de nem kamu. Úgy értem, ez sem kamu, már megint nem kamu. Bár a Magyar Időktől az Origón át a Pesti Srácokig sehol egy hangot nem olvastam a témáról, azért szerintem beszéljünk újfent egy kicsit a nemzeti jobboldal lelkületéről. Tegyük ezt annak kapcsán, hogy naponta kiderül: a Fidesz legjelentéktelenebb, legapróbb, kvázi hatalommal sem rendelkező tégláiban is feneketlen sötétség és embertelen primitivizmus honol.


A hír röviden: a 168 óra – számomra máig érthetlen szakmaiatlansággal belengetett – interjúja Sándor Máriával, a feketeruhás nővérrel egy ország tudomására hozta, hogy a rendszer ellen többé és kevésbé magányosan küzdő egészségügyi dolgozó megkísérelte az öngyilkosságot. A teljes interjúból kiderült, hogy nem mostanában, de ez ma már irreleváns. Pedig nem.

Tény, hogy a hír futótűzként járta körbe a médiát, egy salgótarjáni Facebook-csoport is közzétette azt. A kommentelők között felütötte a fejét egy/a helyi fideszes trágyadomb, Kakuk Zoltán triplasenki, A PÁRT ex-önkormányzati képivselője, aki egy Shakespeare-idézettel és nem kevés felkiáltójellel megtámasztva fejezte ki sajnálatát azzal kapcsolatban, hogy a hölgy túlélte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.