2017. február 3., péntek

KINEK SZÓL A TILOS?

ÉLET ÉS IRODALOM ONLINE
Szerző: Bakács Tibor
2017.02.03.


Természetesen nem akkor kezdett működni a Habony Művek, amikor a Szent Korona vitrinjéből előlépett asztráltestével Árpád. A Tilos Rádió mindig is szálka volt mindenféle hatalom szemében, aminek oka a műsorokat adó személyiségek elkötelezettsége volt a demokrácia mellett. Oké, ki lehet rúgni Barangót, Paizs Miklóst, bárkit (jó példa lehetek én is), de félő, hogy helyére hasonszőrű, Soros György által mozgatott álcivil léphet (a kommunikáció kaotikussága miatt mondom, hogy ez irónia).

Szegény Bakács! Olvasom a médiát, közlik a néppel, hogy megvan az új Paudits Béla, aki nemcsak lecsúszott, hanem szellemileg is vége lett, miután a Tilos Rádió visszautasította a hangjátékát minőségi okok miatt.

Ekkor gondoltam arra, hogy az agónia utolsó pillanatában még szólnék én is népem tájékozottabb rétegéhez, vagyis köszönöm, ÉS!

(2017-ben rendkívüli jelentősége van egy újságíró számára annak, ha a szövege úgy jelenik meg, hogy belőle idegen kezek nem húztak ki vagy írtak bele valamit.)

Atomjaira hullott emlékezetemmel szeretném elmesélni, mi volt nekem a Tilos Rádió 25 éven keresztül. Óh, csak azt a végét tudnám feledni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.