2017. február 23., csütörtök

MÁTÓL KEZDVE EZ GYURCSÁNY OLIMPIÁJA!

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.02.22.



Uramisten, mi történt?
Orbán ésszerű döntést hozott?
Nem lehet igaz, biztosan kiderül még, hogy ez egy félreértés volt, vagy a liberálsorosok összeesküvése, de az biztos, hogy ennek így nem lehet vége, mert akkor a világnak is vége van!
Ennyire soha nem volt eredményes a grazi kezelés, miért éppen most lenne az?
Most jönnek majd a levezető mozgások, először egy plakátkampány, középpontban egy Stürmerből kivágott Sorossal: "Aki ellopta a nemzettől a dicsőséget" címmel, aztán egy nemzeti konzultáció: "Akarsz-e kárpótlást az ellopott dicsőségért?"
Mint tudjuk, az olimpiai pályázat lemondása ne m jelent semmit, hiszen az olimpiára szánt létesítményeket akkor is megépíti az ország, ha a rendezvény elmarad, bizonyítva a magyarság képességeit, ésszerű gondolkodását és gazdaságunk teljesítményének növekedését.
Legfeljebb rendezünk majd Nemzetközi Kurultájt, hiszen a feltételek adottak, a létesítmények addigra elkészülnek, olyan lesz, mint a szpartakiád, csak vörös zászlók nélkül.

Tulajdonképpen így a legjobb, hiszen a hasznot le lehet húzni, míg a nyűgös része a dolognak elmarad, például fel lehet építeni a gyeplabda-stadiont , majd azonnal el is lehet bontani, és a folyamat lehet akár olyan gyors is, mint a villámgyorsan farkaló farkas esetében, akitől mikor megkérdezték, hogy mikor kezdi, akkor közölte, hogy már be is fejezte, nem véletlenül ő a bajnok...
Különben is, sportnagyhatalom vagyunk mi így is, hiszen tudunk olyan parkolóházat is építeni, mely alkalmas vizes világbajnokság lebonyolítására.
A kulcsát el lehet kérni Hosszú Katinkától, de persze nem adja, hiszen ez az övé, te meg fürödj a kádban, istenmajma!
Ilyen sportrendezvény nem volt, nem lesz és nem van, megmondta Tarlós is, aki csak amiatt bánatos, hogy a projekt keretében ki kellett szabadítani a gaztengerből a mártír-emlékművet a Viza utcánál, most majd bajlódhat az áthelyezésével...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.