2017. február 13., hétfő

MÚMIAFESZTIVÁL

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.02.12.


Tudni kellene szépen öregedni.
A magyar celeb nincs ennek a tudásnak a birtokában.
Hogy miért nem érti meg, hogy saját magát alázza a sok aggbakfis és prosztatahuszár, mikor saját maga paródiájaként parádézik egy olyan rendezvényen, melyre tudja, hogy kíváncsi lesz az a rengeteg ember, aki saját élete szürkeségét - vagy szürkeségének érzetét - azzal próbálja oldani, hogy feltűnési viszketegségben szenvedő média-hurkatöltelékek magánéletnek álcázott szerepjátékát figyeli csorgó nyállal.
Tulajdonképpen sajnálni lehet őket, hiszen maguk is azt hiszik, hogy személyük fontos, míg csak egyszer ki nem kísérik őket a rendezvényről, mint a naptárdívát, aki meghívó nélkül akart bejutni ezekbe az előkelő körökbe.
Nem kell sznobnak lenni ahhoz, hogy az ember gyaníthassa, hogy kevés közöttük a komoly művészi teljesítményt nyújtó személyiség, leginkább azok számára fontos egy ilyen megjelenés, akiknek saját maga a legkiválóbb teljesítménye.
Persze van azért közöttük, aki saját jogán is elismert lehetne, mint a bártáncosnő, aki fiatalkorunk éteri magasságokban lakozó sztárja volt, vagy a producer, aki felfedezte nekünk Bunyós Pityut, de ez kevés nekik.

Nem mondom, nehéz lehet lemondani a fényről és a csillogásról, nehéz lehet belátni, hogy elszaladt felettünk az idő, oda a fiatalság, de azt is be kellene látni, hogy ezt nem pótolja semmi, a pótlására tett kísérletek eredménye meg olyan lesz, mint a kormány plakátja: Magyarország erőlködik...
Mégis, letagadhatatlan, hogy az emberek többsége szeret kíváncsiskodni, a bennfentesség látszatát kelteni, és büszkének lenni arra, hogy tudja, ki a Sarka farka, meg hogyan lehet olyan gyönyörűnek lenni, mint Norbi Update.
Az ember esendő, utálni hát nem kell őket, legfeljebb csendesen szánakozni a talmi csillogáson, a kiszolgáltatottságukon.
Idén ismét volt Story-gála, a lap teremtett egy eseményt vásárlóinak, ebből is el lehet tolni a szekeret néhány hétig.
Kell ez a népnek, a cirkusz része, és minél kevesebb a kenyér, annál több cirkuszra van szükség, merthogy erre van kereslet.
A celebek történetei könnyen elképzelhetők, hiszen Maris is veszett már össze a férjével, esetleg voltak már nyaralni is, ha nem is Barbudán, de Nyíregyháza-Sóstón, de a víz víz, a homok meg homok, és lényegi különbség egy libaúsztató meg a tenger között igazán elhanyagolható, - na jó, liba helyett albatrosz, de mindkettő repül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.