2017. február 18., szombat

NEGYEDMILLIÓ HAZAÁRULÓ NEM TÉVEDHET - DE MIT LÉP MOST VIKTOR?

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2017.02.17.



Mindenek előtt mély tisztelet mindenki előtt, aki aláírt, aki névvel-címmel vállalta, hogy tele a fasza a rendszerrel, vagy csak azt, hogy egy ekkora projektről, mint az olimpia, ugyan kérdezzék már meg azokat is, akiknek a gyerekei nyögik majd a brutális cechet. És természetesen mindazoknak, akik nem budapestiként nem írhattak alá, de lélekben támogatták a dolgot. Egy biztos: 2010 óta nem volt ilyen boldog napja a magyar demokráciának, eljött, amiben bíztunk, Viktor legnagyobb pofára esése.

Bencsik mester hazaárulózhat egy újabb sort, Bayer Pubi bunkózhat, hogy azért nem kell szavazás, mert csak, ettől még mocskos nagy pofont kapott ezzel a Fidesz. Arról, hogy ezt mit jelent ellenzéki oldalon, meg a Momentum esélyeit illetően, majd később, most az a legfontosabb, hogy mit reagál a Fidesz. Szívesen belesnénk a Habony-villába a vésztanácskozásra, nincsenek könnyű helyzetben. Miből választhatnak?

Vagy azonnal kihátrálnak az egészből, lefújják a pályázatot, ahogy Tarlós kartárs mondja - és úgy tűnik, Viktor most igazi gerinctelen módon át akarja tolni a szart a pesti főpolgira, égjen ő vele. Ezzel a megoldással viszont az a baj, hogy ez nem netadó és nem boltzár, amin semmit se vesztettek. Az olimpia a Vezér nagy álma, amiről azt gondolta, hogy életműve betetőzése lesz., mellesleg amiből istentelen sokat lehetett volna lopni - jórészt ez fordította épp a rendezés ellen Budapestet.

Választhatják még azt, hogy valamiképp elcsalják a szavazatszámítást és kiderül, 50% érvénytelen, sajna pont nem jött össze elég. Ezzel viszont azt kockáztatnák, hogy nem csak budapesti, de akár országos nagy tüntetések kezdődnének és az oly stabil bázis is morzsolódhat...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.