2017. február 3., péntek

ORTODOX ŰRKUTATÁS

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2017.02.03.



Nagyon frappáns összegzést találtam már tegnap a Medve látogatásáról itt a szájberen, hogy aszondja: Putyin jött, gázt ígért, beszólt az ukránoknak, és elment. Később tüzetesen átnyálazva a történelemnek szánt dokumentumokat, kiderült, hogy sokkal többről valóban nem beszélhetünk.

A pofavizit lényegét tehát abban ragadhatnánk meg, hogy Orbán úr megveregethette a saját vállát, és a világ elé tárhatta fixa ideáját, amely abban összegezhető, hogy na, ki a fasza gyerek? Ez jár a fejében minden reggel, midőn a tükör előtt szőrzetét vakarássza, akárha Narkisszosz, magyarul Narcissus, mint az már elég régen kiderült.

Viszont mindennek ára van. Ennek, hogy egyetlenünk eljátszhassa a palotapincsi szerepét az, két napra szétbaszták a jégbe ájult Budapestet, hogy konvojosast játszhassanak, valamint uszkve hárommilliárd forint az adófizetők zsebéből, akiknek már minden teljesen mindegy.

A summa két tételből áll. Szerdán derült ki hirtelen, hogy Pártunk – következésképp O. V – kettő egész nyolctized milliárdot szán országában ortodox templomok generálozására, illetve egy új megalkotására. Urunk ugyanis a stadionok építésén kívül imahelyek létrehozásában is jeleskedik, ez a szexepilje neki.

Most épp azt mondja a kormányhatározat, hogy újuljon meg az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéje (Moszkvai Patriarchátus) budapesti Petőfi téri Nagyboldogasszony ortodox székesegyháza, a miskolci Szentháromság ortodox templom és a tokaji Szent Miklós ortodox templom. Valamint épüljön egy új Hévizen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.