2017. február 10., péntek

PITIÁNER ÜGYEK

CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.02.10.


Akkor elárulom: teszek én a Csíki Sörre, a Lengyel László által elkövetett felségsértésre, valamint a "ki milyen logó alatt hogyan gyűjt olimpia-ellenes aláírást"-vitára. Méltatlan az egész.

Kezdve Lengyel László ügyével: meg tudja-e mondani a kedves olvasó, hogy a 2018-as választásokon pontosan hány szavazat sorsát befolyásolhatja az a tény, hogy Lengyel László néhány ellenzéki pártpolitikus társaságában politikáról beszélt, majd, most figyeljünk, nem határoztak el semmit? Megmondom. Pontosan 1 (egy) darab szavazatot, melynek tulajdonosa Lengyel László.

Az összes többi szavazó (és ami még szomorúbb: nem szavazó) a botrány után is maradt, ahol volt - a saját pártjánál, vagy elundorodva az egésztől, a kormánynak és az ellenzéki pártoknak egyaránt hátat fordítva, a pártoktól távolságot tartók táborában. Én Párhuzamos Magyarországnak hívom utóbbi csoportot. Ők azok, akik egyáltalán nem szeretik a Fideszt, nem is szavaznának Orbán pártjára, de elnézve, hogy milyen ostoba, piti ügyekkel, ilyen Lengyel-féle felségsértési vádakkal foglalja el magát az ellenzék, hát nekik is azt mondják, hogy elmentek ti összefogásostul a francba.

A Csíki-szabadságharc ugyanez pepitában. Egyfelől szégyen, és önleleplező, méltatlan pótcselekvés, hogy a kormány második embere azzal szórakoztatja magát és a rábízott tízmillió polgárt, hogy két romániai sörmárka csatájában izzik immár napok óta, kiszáll a helyszínre, a kormány nevében nyilatkozik, helyi önkormányzatot tüzel, és nem mellesleg százak munkahelyével (Martfű, Sopron, emlékezz majd erre jövő tavasszal) játszadozik. Nem ez a dolga! Ezer fontosabb ügye lenne Lázár Jánosnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.