2017. február 18., szombat

SORVEZETŐ FIDESZTROLLOKNAK, EZÚTTAL SZEMÉLYESEN ORBÁNTÓL

KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL BLOG
Szerző: Fedor
2017.02.17.



Most, hogy Momentum a kívánt aláírások majdnem kétszeresét adta le, és így - hacsak Orbánék nem lépnek vissza maguktól - szinte biztos lesz népszavazás az olimpiáról (márpedig annak borítékolható a végeredménye), rögtön beindult a fideszes magyarázkodás. Természetesen mi mással vágnák ki magukat, mint egy jó kis hazugsággal?

...Az egy dolog, hogy Orbán még mindig úgy véli, az ország többsége kudarcként élné meg, ha nem jönne össze az olimpia. Hahó, hát a Momentum meg az őket a gyűjtésben segítő EGYÜTT, LMP és Párbeszéd el se tud képzelni jobbat, mint azt, hogy nekik tudják be ezt az eredményt, és ingyenreklámnak veszik, ha még a kormánypárti sajtó is ezt sulykolja :-) De ez az ügynökösdi a végén... Azért ez a paranoia már tényleg orvos után kiált. Mi lesz a következő? Soros pénzeli a Los Angeles-i olimpiai pályázatot csak azért, hogy a magyaroknak rossz legyen? A gyíkemberek meg a chemtrail ugyan még nem kerültek bele a kormányzati kommunikációba, de lehet, nem kell már sokat várni erre sem.

Elég nagy szarban van az az ország, amelynek a vezetője MINDEN mögött összeesküvést sejt, és MINDENRE csak hazugsággal tud reagálni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.