2017. február 1., szerda

TISZTESSÉGES ELLENZÉKI ORBÁN VIKTORRAL NEM FOG KEZET

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.02.01.



Semmilyen ellenzéki paktumba nem fér bele a bratyizás mocskos fideszes politikusokkal, akik között a legalávalóbb Orbán Viktor.

Magyarországon elhalt a liberális demokrácia, nem működik a parlamenti váltógazdaság, nincsenek szabad, egyenlő esélyekkel megtartott választások, az országot egy enyves kezű, tolvaj bűnbanda és együgyű vagy gerinctelen szar alakok, esetenként mindkét tulajdonsággal felruházott strómanok és percemberek irányítják. A capo di tutti capi neve Orbán Viktor. Ezt csaknem 9 és félmillió magyar tudja. Úgy 5-6 millió otthon a családban, baráti körben, a kocsmában, egyesek a nyílt utcán, mások már az ajándék stadionok lelátóin is elismerik.

Magyarországon egyáltalán nem arról van szó, hogy egy adott politikai opció a választásokon szerzett felhatalmazással a saját szája íze szerint irányítja az országot, gazdálkodik a rábízott közvagyonnal, mert úgy gondolja, hogy az általa választott konkrét megoldások és döntések szolgálják a legjobban az ország javát, hanem arról van szó, hogy egy politikai opciónak álcázott bűnszervezett alkotmányos puccsal magához ragadta a hatalmat, amit nem a köz szolgálatára, hanem saját vagyonának, befolyásának növelésére és politikai hatalma bebetonozására használ fel. Arcátlanul lopva meg ezzel mindannyiunkat, akik szabadon élni és megélni szeretnének a saját hazánkban, az EU és nem az Orosz Föderáció keretein belül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.