2017. február 6., hétfő

TRÉFA, BORZALOM

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2017.02.06.


Kövér László, a mi örökké mosolygós házelnökünk ugyan nem Karinthy – ó, de mennyire nem -, azonban, mint kitetszik, a humorban ő sem ismer tréfát, csak másképpen. Ennek issza most a levét a Gépnarancs, amely orgánum elkövette azt a luxust, hogy szórakozott kicsinyt, és közzétett egy írást „Meghekkelt interjúk– Kövér László szerint a Fidesz hataloméhes, tolvajbanda” címmel, amiről a hülye is látja, hogy csak egy kis móka és kacagás, csupán a frissen bajuszát vesztett ember nem.

Akit érdekel, elolvashatja, és számára is kiderül, hogy ez képzeletbeli beszélgetés, elég a leadet, valamint a PLT botrányára utaló címbéli „hekkelés” utalást szemrevételezni, házelnök úr azonban ragaszkodik hozzá, hogy ő ilyet nem mondott, holott ezt senki sem állította. Ennek ellenére a volt bajuszos helyreigazítási dörgedelmekkel jelentkezett, valamint természetszerűleg perrel fenyegetőzik, és ez rémületes. Már József Attila számára is az volt, aki félt „a játszani nem tudó emberektől”.

Nem volt olyan rég (negyvennyolc órája), amikor Scmidt Mária nagyságos asszony elfajzott gyermeke, Ungár Péter kifejtette, hogy elborzasztotta az ebben a körben fellelhető gondolattalanság. Most kiderült, hogy ennek folyománya is igaz. A delikát humor megértéséhez kell egyfajta intelligencia, s ha most a logika folyományaira gondol az ember, akkor olyan következtetést von le, amilyet csak akar, de azért képzelje maga elé parlamentünk padsorait, hogy ott milyen komoly képű organizmusok ücsörögnek Harrach vigyorival az élen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.