2017. március 5., vasárnap

10 ÉVENKÉNT ELFELEJTJÜK A MÚLTAT

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2017.03.05.


Hallgatom Herényi Károlyt a Klubrádióban és nagyon sok mindenben egyet is értek vele. Rendkívül kritikus a jelenlegi hatalommal szemben. De én azért szeretnék legalább egy mondatot hallani arról, hogy mit gondol arról a szerepvállalásáról, amikor 1998 és 2002 között a Fidesz koalíciós partnere, az MDF frakcióvezetője volt, és élénken bólogatott mindazokhoz a gazemberségekhez, amiket az első Fidesz-MDF-Kisgazda koalíció elkövetett.

Pedig mindaz előjáték volt ahhoz, ami 2010 óta történik Magyarországon, és csak azért nem vált végzetessé akkoriban, mert nem volt kétharmaduk és ezért a demokrácia alappilléreit nem tudták szétverni.

Emlékezzünk a csonka kuratóriumokra, a Magyar Nemzet lenyúlására, a szélsőjobboldallal való összejátszásra, a nem kormánypárti média megfélemlítésére, a "lehallgatási ügyre", a klientúrának juttatott közpénzekre, ingatlanokra, a gyűlölködés első hullámaira, a 12 állami gazdaság történetére, az 56-os Intézet és a Politikatörténeti Intézet ellehetetlenítésre, Simicska Lajos APEH elnöki kinevezésére, hogy csak néhányat felsoroljak azok közül, amik hirtelen eszembe jutnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.