2017. március 14., kedd

A KOLLABORÁNS ELLENZÉKET KELL ELSÖPÖRNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.03.13.


A magyar nép nagy bűne, hogy 2010 óta nem ismerte fel az Orbán-rendszer lényegét, és nem tett semmit ellene. De ennél is nagyobb bűne, hogy az Orbán-rendszert fenntartó és működtető kollaboráns álellenzék gyalázatos hazugságait nem ismeri fel, és nem kergette el még őket dolgozni.

Ha valaki tudni akarja, hogy Orbán rendszere mitől áll fenn, akkor tudja meg, hogy a hazug álellenzéke miatt. Ha ezek nem lennének, Orbán rendszere kártyavárként omlana össze. A rendszere azon a hazugságon áll, hogy a NER még mindig ugyanaz a demokrácia, amilyen volt 2010 előtt Magyarországon. Valamit sunnyognak arról, hogy már nem akkora jogállam és már nem olyan nagy demokrácia, de ők igazolják egyedül Orbánnak ezt a hazugságát.

Mindez semmi, lassan megszokjuk, hogy négyévente belehazudnak a pofánkba, hogy majd ők leváltják “a kormányt”, amikor nagyon jól tudják, hogy erre matematikai esélyük sincs, és ha akkora felháborodás lenne Orbán ellen, hogy annyian elmennének szavazni, hogy azt már nem lehetne megakadályozni, akkor az emberek már nem szavazni mennének, hanem a magyarok szokásaihoz híven akasztani. Ezt nem kéne megvárni, ezért is ők a felelősök.

De amit ezek a hazaáruló, megélhetési csavargók mondanak mostanában arról, hogy nem lehet elszámoltatni Orbán bandáját, akkor sem, ha Orbán egyszer megbukik, és nem lehet Mészáros Lőrinctől visszavenni semmit, még felelősségre sem lehet őket vonni, mindennek a teteje. Eltűrjük, hogy hazudozzanak, becsapják szerencsétlen embereket, hogy menjenek el szavazni, mert leválthatják ezt a bűnszervezetet, miközben csak az ő pénzükről van szó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.