2017. március 14., kedd

EGY NEHÉZ NAP TANULSÁGA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Mészáros Marietta
2017.03.13.


A barátomnak igazán aprócska gondjai voltak. Nem is értem, miért került lelki válságba?! Hiszen csupán az állását veszítette el, egyszerű, rosszindulatú rágalmazás miatt. Vagy féltékenység lehet az ok? Vagy némi irigység? Olyan mindegy! Csak egy munkahely, csak a becsülete, csak az élete. Mit nem lehet ezen megoldani?!

Akkor, amikor az ember barátjának nagy baja van, az ember képes teljesen meghülyülni. És az észt osztani. Mert a maga baján nem képes segíteni – de másén?! Miért nem tudják néhányan megoldani a problémáikat?

Így voltam valahogy én is. A barátomnak igazán aprócska gondjai voltak. Nem is értem, miért került lelki válságba?! Hiszen csupán az állását veszítette el, egyszerű, rosszindulatú rágalmazás miatt. Vagy féltékenység lehet az ok? Vagy némi irigység? Olyan mindegy! Csak egy munkahely, csak a becsülete, csak az élete. Mit nem lehet ezen megoldani?!

Ja, hogy az albérlet? Meg a rezsi? Más is megoldja. Mit kell ezen rágódni? Én pedig osztottam az észt. Úgy, a magam módján. A magam stílusában. (Igaz, ezt és így csak az ismerőseim értik jól.) Valahogy így vigasztaltam a barátomat.

Mondhatnék mindenféle okosságokat, ám éppen én?! De azért mondok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.