2017. március 4., szombat

A MI BŐRÜNKET NYÚZZÁK, MÉG MINDIG NEM FÁJ ELÉGGÉ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG 
- VENDÉG
Szerző: Molnár Bálint
2017.03.03.


Erre a hírre reagálok. Alig tudtam megállni, hogy be ne szarjak a röhögéstől, miközben sírnom kéne. Neked is. Ordítanom kéne. Neked is. Megállj-t parancsolni. Neked is. A koraszülött, hátrányos helyzetű, terrorizált, játékok és játszótársak hiányában felnőtt, tudathasadásos, gyűlölöm az elhízott miniszterelnököket című senkiházi hazát leromboló, a népet lenyúzó, a nép érdekei ellen a saját klikkje meggazdagodásáért kormányzó, hazaáruló, nemzebiztonsági kockázatot jelentő, zsarolható és ki tudja már mit játszott át az oroszoknak – Orbán nevű gazember politikai, gazdasági ámokfutásának.

Van az a bőr a felcsúti vályogseggű pofáján, amivel fittyet hányva az egyébként alapokig lerombolt, lebutított, ideologizált oktatásra – kellenek a buta alattvalók ennek az elszabadult hajóágyúnak, akiket majd kénye-kedvére rángathat -, a lerombolt egészségügyi ellátásra, a teljes feldolgozóipar hiányára, a hazai termelés csődjére, a munkanélküliségre, a minimálbéren, közmunkabéren, minimál nyugdíjon tengődőkre, hogy elcseszett gyerekkori álmait megvalósítsa.

Na, annyira nem hülye, hogy mindezt a saját pénzén tegye, hiszen ő egy szerencsétlen (valóban az, és akkor finoman fogalmaztam), egyszerű, vagyontalan miniszterelnök. Ezt őnagysága mondta ki a saját szájával az ő magán rádiójában, Kossuth szellemében. Bizony ám, már akkor is gyűjtést kellett volna szervezni ennek a trógernek, meg a hirtelen erős felindulásban meggazdagodott saját lábú, Svájcban a pörköltkészítést tanulmányozó nyelvzseni lányának, hogy a htb nagyságosasszonyról se feledkezzünk meg. Róluk a talpalatnyi föld jut eszembe. Hát amekkora a talpuk, annak arányában nő a földjük is, meg a tarra lopott erdő is.

Szóval ez a zakkantnak látszó – mint azt a Magyar Közlöny is igazolja – saját forrásból épít üveghidat, mert álmaiban Amerika volt. Soros pénzéből mindenképpen. Akkor kezdődtek álmodozásai, akkor tisztult ki vályogportól fátyolos tekintete. Mert megérezte a pénz szagát. Nem, nem azé a pénzét, amiért megdolgozott. Nem, mert életében egy szöget nem vert be ez a senkiházi ingyenélő. Nem. A tiedet, az enyémet a mi pénzünket, a gyerekeink jövőjét, az egészségünket és az egészségüket, a nyugdíjunkat, unokáink közmunkabérét költi ezekre az álmokra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.