2017. március 4., szombat

A SZARHEGYTŐL A VÁRHEGYIG

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.03.03.


Épül a üveghíd, a világ leghosszabb üveghídja lesz, kihagyhatatlan láncszem a Szárhegy és a Várhegy között - hát, mit tegyünk, ha erre vezet az út?
Mindenesetre lenyomtuk Kínát többszáz méterrel, vidulj magyar, mi vagyunk a legjobbak!
Eredeti tervek szerint az üveghíd két végére a Lánchíd oroszlánjai vigyáztak volna, de addig is, míg nem készülnek el a dolomit másolatok, az üveghidat négy üvegtigris fogja őrizni - a négy lakókocsiból hungarikumokat fogyaszthat a látogató, úgymint pálinkát és fokhagymás lángost.
A mi üveghidunk nemcsak hosszú lesz, de büdös is, jelképezve ezzel az országunkat uraló eszmét, továbbá a magyaremberre jellemző egyszerűséget és takarékosságot, mely Fülig Jimmy óta kötelező eleme a magyar politikának.

Szervusz Nép, köszöntötte ma Orbán Viktor a spannja feleségének épített hivatal dolgozóit, csókoljuk a kezit-lábát, Főméltóságú Nagyurunk, felelte a Nép, aztán apatikusan meghallgatta Urának és Parancsolójának igehirdetését, melynek során ismét megtudhatta, hogy a jelenlegi állam elnyerte a minden államok legjobbika címet, továbbá minden területen előreléptünk, eredményeink kétségbevonhatatlanok például a beruházások visszaesése terén, vagy a lakásukban kihűlt nyuggerek számának tekintetében, de ez el is várható egy keresztény országtól.
Merthogy megtudhattuk, hogy azok vagyunk, nem pediglen migráncs mohamedánok, nekünk nem énekel reggelente a müezzin.
De még kaftános tuggyukik se vagyunk, no, az lenne csak a szégyen a javából...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.