2017. március 30., csütörtök

AKI TEHETI, KEZDJEN EL CSOMAGOLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.03.29.


Drágáim, édeseim, szívem csücskei, bogármadárvirágocskáim a közmunkaalapú családi biznisz egyre lábszagúbb szartengerében! Aki teheti, kezdjen el csomagolni. A Nemzeti Együttrablás Rendszere teljes fordulatra kapcsolt és vagy szétesik ez az egész rozsdás talicska, vagy mi fogunk lepotyogni róla. És már eddig sem, de most főleg nem mondhatja senki, hogy ő nem látta, nem tudta. Vagy felőlem mondhatja, de akkor az illető hülye és ezt nyíltan fel is vállalja.

Minden egyes rohadt nap történik valami, ami civilizált európai országban nem történhetne meg, de nálunk, a rántotthús-alakú focistadionban simán, csont nélkül húz át az ingerküszöbünk alatt. Ami nem is baj feltétlenül, hülyék is kellenek, meg nyomorultak, valamint cselédek és igavonó barmok is. Meg udvaribolondokra is szükség van, mert úgy kerek a világ.

Orbán kán minden tetves húzása után van önkéntes (leszarom, hogy fizetésért és pozícióért, de önkéntes, mert fegyverrel senkit nem lehet kényszeríteni ilyesmire), aki kiáll és elmagyarázza, miért is málnahabos piskóta az, ami úgy néz ki, olyan színű, olyan állagú és olyan szagú is, mint a híg fos. Most éppen Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár magyarázta el, hogy miért is vág alá a kormány a Közép-európai Egyetemnek. Ha nem foglalkozunk az aktuális hazudozással – ne foglalkozzunk vele, legalább itt és most ne – akkor a tény az, hogy Orbánék nem bírják, de nem is hajlandóak elviselni, hogy valaki értelmesebb, tanultabb, műveltebb legyen, mint amilyen az ország vezetése. Kövér Lászlótól Orbán Viktoron át Kósa Lajosig és Németh Szilárdig bezárólag.

A gondolkodó ember veszélyes a hatalomra. Szerencsére Palkovics László nem ilyen, úgyhogy megy és teljesíti a parancsot. Miközben ez történik, Varga Mihály közepes képességű könyvelő szintén szó nélkül teljesíti a parancsot és benyújtja a törvénytervezetet, ami kevés híján duplájára tossza fel a reklámadót...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.