2017. március 22., szerda

BARTUS LÁSZLÓ: A SALGÓTARJÁNYI SEGGNYALÁS MARGÓJÁRA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.03.22.


Szeged után Salgótarjában is megesett a gyalázat, hogy az ellenzéki városvezetés bedőlt Orbán primitív trükkjének és nemcsak asszisztált egy aljas színjátékhoz, hanem gazsulált is a nagy G.-nek. Szegeden a nagy darab buta ember is mélyen meghajolva fogadta Orbánt, és belesétált a csapdájába. Sajnos, az MSZP agykapacitása nem ér fel egy csiga mentális képességével és képtelen megfelelő válaszokat adni az alkotmányos rend megdöntőjének.

Ami a végtelen butaságon kívül irritáló ezekben a helyzetekben, az a korrupt és alattvalói mentalitás. Amikor egy címeres gazember, aki ellopja Mészáros Lőrinc neve alatt az egész országot, megjelenik egy kis pénzzel a zsebében, és kockacukrot osztogat a város MSZP-s vezetésének, akkor azok hajbókolnak előtte és megengedik neki, hogy a porig alázza őket. Kertész Ákos korszakos igazságát bizonyítja ez a borzalmas szervilizmus.

Salgótarján ostoba polgármestere megengedte, hogy a kevés ellenzéki vezetésű városok egyikébe eljöjjön ünnepeltetni magát az alkotmányos rend megdöntője, a Népszabadság kivégzője, a világ egyik legundorítóbb hazudozó frátere, diktátora, és ehhez ő nyújtotta a színpadot, hogy a saját maga környezetében Istenként ünnepeltesse magát a legnagyobb ellensége. Hihetetlen, hogy magát politikusnak nevező embernek ennyi esze van.

Egy város polgármestere még az undorító NER-ben sem beosztottja a miniszterelnöknek, ha most eltekintünk attól, hogy ez az ember nem miniszterelnök, hanem egy bűnöző, aki megszállva tartja az országot és egy bűnszervezet élén kirabolja a népet. Nem kötelező a polgármesternek fogadni, vele szóba állni, a cirkuszában a bohócot eljátszani. Az MSZP a nagy eszével mégis ezt teszi, és nem él a lehetőséggel, hogy ezt az egészet visszautasítsa...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.