2017. március 10., péntek

BORZASZTÓAN, RETTENETESEN ÉS KURVÁRA UNOM MÁR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.03.09.


… Lázár – aki az újságírói kérdésfeltevés közben Kovács Desikerültnemsikerült Zoltánnak még odasúgta, hogy nem tudta, hogy Lölö tegnap luxusszállodát vásárolt – egyszemélyben nagyobb veszélyt jelent erre az országra, mint a csokorba kötött komplett magyar állampárt Kósástól és Németh Szilárdostól. És ez pontosan addig így is marad, ameddig újságírók nem érzik megalázva magukat ezekkel a heti ocsmány színjátékokkal. Persze, tudom, könnyű pofázni, de miután tudjuk, hogy a sajtó egyik felét be sem engedik ezekre az öltönyös bunkók főszereplésével előadott arcpirító performanszokra, az a minumum lenne, hogy a másik fele, az a kisebbik és kritikusabb fele ne menjen már bele a miniszter úrral való együtt röhögcsélésbe, mert az annál is feleslegesebb (ráadásul undorító is), mint jelen sem lenni és hagyni, hogy egyedül hasbeszéljen a lakájaival.

Mert perszehogy tudom, én közelítem meg rosszul ezt a kérdést, ami nem a félkegyelmű Mészáros Lölöről szól, soha egyetlen percig sem róla szólt. Hanem erről a Lázár János-féle kormányzati impertinenciáról. Ez az ezerarcú kimosakodott táskahordozó, aki azzal az utánozhatatlan rókavigyorral néz mindenkit síkhülyének, és ezért nem érzi kínosnak és vércikinek saját magát is debilnek tettetni, a leggennyesebb kelés ennek a maffiakormány által kifosztott népnek (a nemzettől távol áll, tán soha többé nem is lesz az) a vánnyadt, heges, sebes testén. Rosszabb az egész pénzéhes, telhetetlen udvartartásnál, amely képtelen kihúzni az enyves-ragacsos kezét a közpénzes bödönből.

Most nem lövöm le a poént, holnap majd közszemlére teszünk egy levelet, amit a postaládánkban találtam, és amelyet turbómagyar szellemi honvédők küldözgetnek körbe a tévúton kószáló, kormánypártból kiábrándult, kvázi elveszített katonáknak, amelyben például Mészáros Lölö szent embert és igaz magyart védelmezik a gané, irigy balliberális hazaárulóknak.

Ez pedig azért vág a jelen témába, mert Lázár kormányinfója (ami természetesen nem jöhetne létre a takonygerincű, kollaboráns média seggnyaló, szervilis asszisztálása nélkül, beleértve Csuhaj Ildikót is, aki nem kéri ki magának, hogy emberi és női mivoltában hétről-hétre sértegessék és hülyének nézzék) pontosan annak a fásultságnak és bénultságnak az előidézését szolgálja, hogy egyszerűen tele legyen a tökünk a hazugságaival, ne érdekeljen, hogy Mészáros aznap éppen hány milliárdot lopott az Orbán-dinasztiának. Igen, a társadalom gondolkodó fele is belegárgyul abba, hogy még mindig vannak honfitársak, akik tapsolnak ehhez a világraszóló pusztításhoz, akiket nem érdekel, hogy kétszáz évre döngölik a földbe ezt az országot, akiknek van kedvük a saját nyomorúságuk fölé hajolva is elmúlt nyolcévezni.

Lázár pedig hétről-hétről nagyobb arccal, letörölhetetlen vigyorral hazudik bele egyre sápadtabb pofánkba, és állítja, hogy a szerencsétlen, funkcionális analfabéta egyrészt üzletember és vállalkozó, másrészt, hogy neki, Lázár Jánosnak nincs fogalma a bizniszeiről, mert nincs joga számon tartani azokat, kötelessége meg még annyira se.

Én meg azt gondolom, te arrogáns, cinikus kártevő, hogy az a salakanyag, ami a szádat elhagyja, kifogyhatatlan, és ha rajtad múlik, akkor az is marad. Mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon, hiszen nem vagy annyira kretén, mint Kósa, hogy ne tudd: az a pont, ameddig ti elmentetek, az már a fal előtt van nem sokkal, ebből már kiszállni, jól kijönni nem lehet, marad a tagadás. Tudod, hogy ha a gyeplőt meg akarod tartani, akkor a legvállalhatatlanabb disznóságokat is be kell vállalnod. Mészáros Lölö meg az én olvasatomban a lehető legnagyobb disznóság Paks után és a magyar oktatás kivéreztetése után. Meg a magánnyugdíjak, meg a… hadd ne soroljam, mert reggelig nem érek a végére.

Az, hogy letagadod Mészárost márpedig nem fog menni. Neked pont nem. Mert az egy dolog, hogy sem ő, sem más nem nagyon tudja számon tartani a nevére íratott hatalmas vagyont, de ennek a nagyságával és eredetével bizony te pontosan tisztában vagy. Ugyanis ennek a mesés vagyonnak a megszületésénél te is segédkeztél, amennyiben a harácsolmány rengeteg hazai és uniós közpénzt tartalmaz. És mint tudjuk, ezekért a pénzekért is te felelsz és a te tartod számon a kinek miért mennyit táblázatokat.

Úgyhogy hazudozzál csak tovább nyugodtan, mi ezt is felírtuk, nem került semmibe. A jutalmadért majd jelentkezhetsz te is a többiekkel együtt. Majd akkor merengjél el, hogy ekkora nagy cinikus pofával, nulla gerinccel és nulla lelkiismerettel érdemes volt-e nálad sokkal hülyébbek miatt elárulnod a hazát. Trafikonként, térkövenként, mangalicatelepenként. Nem foglak megszánni, ne aggódj. Addig meg – bár borzasztóan, rettenetesen és kurvára unom már hetente hallgatni a magabiztos nagy pofádat – valahogy kibírom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.