2017. március 23., csütörtök

CSAPDA

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.03.23.


Akik Botkát és Fekete Zsoltot, a két ellenzéki polgármestert azért anyázzák, mert elfogadták a városuknak nyújtott kormányzati fejlesztési pénzeket, azok nem tudják, mit beszélnek. Vagy nagyonis tudják, annál rosszabb.

Kezdődött a boszorkányüldözés Botkával. Jött az ócska duma, hogy eladta magát Orbánnak, mert elfogadta a Szegednek szánt kormányzati pénzeket. A tutira megmondók jól megaszonták: ez azért van, mert Botka az MSZP minelnökjelöltje, és ezzel meg lett vesztegetve. Ez már persze önmagában is hülyeség, merthát ha valaki 2002 óta minden polgármester-választáson simán nyer, akár a legkeményebb Fidesznyik ellenszélben is, az nem szorul adományokra. Az ostoba koncepció azonban végzetes ütést kapott, mikor Salgótarjánba is elment a Viktor, és oda is vitt egy nagy csomag lóvét. Merthát Fekete Zsolt polgármester meg nem indul minelnök-jelöltként, és mégis kap a városa milliárdokat. Ezzel persze a lufi kipukkadt.

Higgadt, csapkodásmentes gondolkodással persze érthető, miért teszi Orbán azt, amit. Mióta uralja az országot, az ellenzéki fellegvárakkal szemben a kiszárítás stratégiáját alkalmazza. A Fidesznyik vezetésű városokba döntik a pénzt, ahol meg ellenzéki a polgármester, oda meg egy buznyákot sem adnak. Teszik ezt azért, hátha a renitens városok népe rájön, kire kell legközelebb szavazni. El is mondják minden önkormányzati választáson: a jó polgár tudja, hogy olyan polgármesterre kell voksolnia, aki a kormányoldalon húzza az evezőt. Mert akkor lesz lóvé, ha meg tovább butáskodnak, akkor jöhet a város csődje. De hiba csúszott a számításba több nagyváros esetében. A Zistennek se voltak hajlandóak Vérnarancsot választani, hiába próbálták alkalmazni a mézesmadzag vagy gumibot játszmáját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.