2017. március 25., szombat

ÉS AKKOR SEMJÉN ZSOLT ÖNKÍVÜLETI ÁLLAPOTBAN VERI A NYÁLÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.03.24.



...Tehát fordítsuk le az álkeresztény fővadászról a hülyére vett polgár nyelvére, amit látunk, hallunk, olvasunk. Nem titkolják, büszkén nyilatkozzák bele az arcunkba egy évvel a szavazás előtt: a sötét, alantas ösztönök meglovagolását, a veszélyérzet szítását továbbra is sikeres kampánystratégiának tartják. Sőt, kizárólag ebben gondolkodnak.

Itt sincs semmi ellentmondás. Vagyis nem azért lesz brutális a kampány, Semjén nem azért veri majd a nyálát önkívületi (úgy értem, eksztatikus) állapotban, nem azért fog minden a migránshisztériáról, Sorosról és a képzelt ellenségek démonizálásáról szólni még egy évig, mert a kormány fasisztoid elvek mentén kapaszkodik a hatalomba, hanem mert az ellenzék válságban van. És ahol az ellenzék a saját taknyában dagonyázik, ott alighanem felesleges aktuálisan húsba vágó kérdésekről beszélni. Mondjuk felelősségteljesen beleállni abba, hogy üveghídba, stadionba, űrállomásba, kisavasútba, térkőbe, Makovecz agybajba, Mészáros Lőrincbe, oligarchatenyésztésbe, kamu civilekbe, propagandába és gyalázatos történelemhamisításba öldökölték ezt a versenyképtelenné tett, gazdaságilag és szellemileg hazavágott, gyűlölködő országot.

Pedig ez az ország rá fog menni a néhány elvetemült gazember fejében tomboló háborúra, és még az sem biztos, hogy a jövő idő használata nem naivitás. Ez már most történik, Semjén pedig világossá tette: nem tágítanak, tovább háborúznak és rákenik az állampolgár torkán lenyomott mocskot az ellenségnek kikiáltott ellenfélre. Mondjuk, egy szélsőjobbra pozícionálódott kormánypártnak semmi köze nincs a jobbközéphez, de ezt Semjén honnan is tudhatná? Az ő dolga veszéllyel fenyegetni, riogatni, zsarolni.

És igen, övék a propaganda vízfejű minisztériuma, övék a propagandát nyomató közpénzmédia, ők zúzták be a szabad médiát és uralják a szinte teljes piacot, ők tolják a plakátokon a háborús pszichózist, az ő haverjaik profitálnak az adófizetők pénzéből szított gyűlöleten, de az ájtatos, álkeresztény mázzal leöntött semmihez nem értőnek így is van pofája úgy tenni, mintha a mocsokról kizárólag az életképtelen ellenzék tehetne. És igen, Semjén közben röhögve beszél arról is, hog igen, b*sszátok meg, mi jártunk jól a választási törvény meghekkelésével, esélyetek nincs, parasztok.

Nos, aki még mindig úgy gondolja, hogy ez a jó irány, hogy nincs kire szavazni, hogy ennek az országnak tényleg csak a gyűlölettől fröcsögő moslék jár, annak Semjén felvázolta az ínyére való menüt. És akkor még egyetlen szót nem szóltunk a határon túliakkal való hergelésről. Engem egyáltalán nem vigasztal, hogy előbb-utóbb mindenki, aki azt hitte, jó ötlet megakadályozni a demokratikus úton történő eltávolítását a hatalomból, belebukott a perverziójába.

Nem elég, hogy nyíltan, büszkén, öntelten hangoztatják, hogy ebben a választási rendszerben esélye nincs senkinek ellenük, de felvállaltan, teli pofával háborút hirdetnek. Egy évvel a választások előtt. Ha valaki azt hiszi, hogy a veszélyérzet és az állandó harci idegesség szítása egyenértékű a kormányzással, és valójában ez a normális lelkiállapot, az voksoljon újra a Semjén-félékre. Hogy nulla felelősségel, nagy pofával továbbra is kedvére élősködhessen a tisztességes magyarok nyakán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.