2017. március 18., szombat

HA VAN SZÉGYENE ÉS MÉLYPONTJA AZ ELMÚLT 27 ÉVNEK, AKKOR EZ AZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.03.18.


Lázár János ellenkező előjelű állításával szemben nem készült semmiféle megvalósíthatósági tanulmány a Gyulaházára tervezett űrközponttal kapcsolatban, amire 3 milliárdot löknek ki az ablakon, pedig milyen szépen és hosszasan vakította a népet a legutóbbi kormányinfón. Ez csak egy példa Lázár Jánosból, aki főnökéhez hasonlóan soha nem hazudott, csak kár, hogy nagyítóval is nehéz igazságfoszlányokat felfedezni az ő hétről-hétre előadott szerepjátékaiban.

Nem is ez a lényeg, végül is a vizes vébé egyik tök felesleges létesítménye is csak félmilliárddal drágult a másfélszeresére egyetlen nap alatt, és a szerencsés véletlenek folytán éppen Tiborcz István nemzeti vej és sajátláb haverja/kényszerből hátrahagyott üzlettársa nyert a bulin. Mészáros Lölö újabb szállodabizniszt indít útjára, mindenki más meg néz, és nem lát.

Ez csak egy unalmas pénteki nap két random híre volt hazugságról, nagyipari lopásról, de ha már Lázárról esett szó: jegyezzük meg jól ezt az unalmas pénteki napot, amikor a mindenhez értő arrogáns kancelláriaminiszter munkásőr-kiállításon („Kádár-huszárok és pártkatonák – Munkásőrök Hódmezővásárhelyen, 1957-1989”) szónokolt.

Kövér László zsigeri kommunistázásának (ITT és ITT) nem feltétlenül logikus, de mindenképpen majdani történelemkönyvek lapjaira illő folytatásaként Lázár bebizonyította, hogy miért ő a legkártékonyabb-legveszélyesebb tagja a magyar kormánynak, íme:
  • Álvita folyik az ügynökkérdésről, 27 éve várat magára a megrendelők megismerése.
  • Nem az ügynökök, hanem a megrendelők listájának nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés: azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.
  • „Nem árt tudni, kik voltak azok, akiknek a párttagság sem volt elég, hogy kivegyék a részüket a rendszerből”, ezért mindenkinek megadják majd a megszólalás lehetőségét.
  • Más volt a felelőssége annak, aki 1957 után lépett be a munkásőrségbe, mint annak, aki karriervágyból vagy megfelelési kényszerből, a hetvenes-nyolcvanas években csatlakozott a szervezethez. „Nem vendettát” akarnak (…), hanem bocsánatkérést és a hibák beismerését.
  • 1990 óta a Kádár-rendszer gaztetteiért Magyarországon senkit sem vontak felelősségre, senki sem került börtönbe. Attól tart, hogy „egyre inkább elmosódnak a határok gyilkos és hős között”.
  • Kádár Jánost Szent István és Mátyás király után az egyik legjelentősebb történelmi személyiségnek tartják az emberek, holott „Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál”.
  • Aki az MSZMP tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.
  • A tisztességhez, a helytálláshoz, a becsületes élethez nem feltétlenül kellett párttagság. Arra csak a kényelem, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt volt szükség.
Nem tudom, hogy Lázár János hogy nem esett bele arccal előre a saját verbális hányásába...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.