2017. március 13., hétfő

KÁDER JANÓT MA ÚJRATÖLTIK

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2017.03.13.


Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani. Nem kell ahhoz sem jósnak, sem Lokál újságírónak lenni, hogy nagy biztonsággal kijelenthessük: feles többséggel menni fog.
Kádert ma újratöltik, lesz ami lesz.
Miért ne tennék? Elvégre mindent lenyelt amiért szót kellett volna emeljen. A negyedik alkotmánymódosítás idején ugyan gondolkodni látszott, de végül saját kézzel lapátolta vissza a szart a lóba, szívlapáttal. Ott már nem finomkodott és beszélt mellé, beleállt a buliba őszintén, teljes mellszélességgel: "a köztársasági elnöknek nem egyszerűen a pártok felett, hanem mindig és mindenben politikai nemzete mellett kell állnia."
Így lett 15 millió helyett másfélmillió politikai nemzetalkotó magyar államfője. A bakter, aki legnagyobb állatságokhoz is csak a szabad jelzést lengeti...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.