2017. március 2., csütörtök

MEGVÁRJÁK, AMÍG LÖVÖLDÖZNI KEZD, VAGY ELÉG, HA MEGHARAPJA A TAKARÍTÓNŐT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2017.02.01.


...Hinni nem akarom, hogy ne legyen természetes dolog ilyen pozícióban megfelelő szakorvosi vizsgálat. Éppen elég aggasztó dolog, hogy nyílt titok: Matolcsy György retteg a nyolcas számtól, de például az emberektől is, ezért kellett megszüntetni a látogatóközpontot. Egyéb vonalon sem lehet minden rendben körülötte, mivel saját testőrséget állított fel, vásárolt számukra annyi kézifegyvert és töltényt, amivel egy kisebb banánköztársaság egészen jól elháborúzgatna egy darabig. Kérdezni nem lehet – illetve a parlamentben lehet, csak válaszolni nem hajlandó, már amennyiben a blöffblöffblöff című kukorékolást nem minősítjük válasznak. És ne minősítsük, mert nem az.

Az áldott, békés bejglit mindenkinek, illetve a japán-magyar közös ősök bizonyítása a csecsemők seggén lévő – vagy nem lévő – piros pöttyök segítségével, szerintem mindenkinek megvan. Ha végigtekintünk Matolcsy György emberi kvalitásain, szakmai munkásságán és komolyanvehetőségén, erkölcsi tartásán és hozzáadjuk ezeket a se nem apró, se nem megnyugtató részleteket, joggal eshetünk pánikba.

Matolcsy György – és kivétel nélkül minden közfeladatot ellátó személy, ide értve Orbán Viktor miniszterelnököt is, aki éppen most hosszabbítja meg az üveghidat Lovasberényig, mégpedig közpénzből – elmeállapota egyáltalán nem magánügy, hanem a szó minden létező értelmében véve közügy.

Ha minden ilyen jelre csak derűsen legyintünk egyet, akkor hamarosan elérjük azt az idilli állapotot, amikor krónikus hazugok és dühöngő őrültek fogják vezetni ezt az országot és még örülhetünk is, ha hétvégi szórakozás gyanánt nem ránk fognak vadászgatni. Éles tölténnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.