2017. március 9., csütörtök

NEKÜNK NE SZÓLJÁL BE, MERT KICSINÁLUNK TÉGED IS, MEG A CSALÁDODAT IS

444.HU
Szerző: Sarkadi Zsolt
2017.03.08.


Szerda reggel megjelent egy cikk a kormányzati propagandamédia origóján, azaz Origón arról, hogy Hajnal Miklós, a Momentum korábbi vezetőségi tagja nem valami jó ember.

Az Origo arra alapozza a mondandóját, hogy Hajnal korábban egy társával alapított egy céget, amibe a Traction Labs Zrt. befektetett 12 millió forintot, de a dologból nem lett semmi. Az Origót nem érdekelték az olyan apróságok, hogy a Traction Labs igazából csak 9,3 millió forintot fektetett be, és Hajnalékkal semmilyen vitájuk nincs, nemhogy pénzügyi követelésük a cégalapítók felé.

Az Origo cikkében azonban nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy megmutatja: a kormányzati médiagépezet tényleg soha nem látott mélységekbe süllyedt.

A fideszes lejáratógépezet ugyanis eddig csak a politikai ellenfelek múltjában turkált. 2014 végén még azzal váltottak ki komoly felháborodást, hogy megírták Várady Zsolt iwiw-alapítóról, hogy 2003-ban találtak nála 0,19 gramm marihuánát. Mindezt azért, mert Várady éppen 2014-ben kormányellenes tüntetéseket szólalt fel. Gulyás Balázsról, aki szintén kormányellenes tüntetéseket szervezett 2014-ben, az akkor még kormányközeli HírTV derítette ki, hogy másfél évvel korábban balesetet okozott, mert nem tartott be egy elsőbbségadási szabályt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.