2017. március 7., kedd

OLIMPIA, PUTYIN, ÉVÉRTÉKELŐK: A MÉRCE FEBRUÁRBAN IS OTT VOLT A A LEGFONTOSABB ESEMÉNYEKNÉL - TÁMOGASD, HOGY TOVÁBBRA IS OTT LEGYEN

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.03.06.


A magyar politikában iszonyatosan izgalmas, és a szerkesztőség számára keményen leterhelő februáron vagyunk túl. Ebben a hónapban is több mint 500 ezer oldalletöltést ért el a Mérce, nem kamu látogatókat, hanem valódi, hús-vér embereket. A napi Facebook-elérést számítva is majd 10 millió emberhez jutottunk el, miközben több mint 2000 új kedvelő csatlakozott az oldalunkhoz. A december és a január után a februári hónapban is több mint egymillió forint támogatást kaptunk tőletek, a Mérce történetében először három hónapon át, így remélhetőleg nemsokára nektek köszönhetően egy új állandó szerzőt jelenthetünk be a Mércénél. Köszönjük, nélkületek, olvasók, támogatok nélkül nem létezne a Mérce!

Februárban talán a legkeményebb munka, de egyben a legörömtelibb is az olimpiai népszavazási kampány végigkövetése volt. A ti támogatásaitoknak köszönhetően írtunk cikket a kormányzat hazaárulózós retorikájáról, arról, mit kell tennünk ahhoz, hogy összegyűljön az aláírások száma (ebből kettőt is), hogy mi várható, ha összegyűltek. Elkísértük kopogtatni a Momentum aktivistáit, három percről-percre közvetítéssel és rengeteg élő videóval kísértük végig a kampány sikerét, amelynek végén együtt örülhettünk annak, hogy összegyűlt egy népi kezdeményezésre a 266 ezer aláírás. Aztán persze a kampány tanulságainak összegzése után már Bayer Zsolttal és Orbán Viktorral foglalkozhattunk, akik nem az olimpiai pályázatot védve, hanem annak feladása után az ellenzéket támadva lendültek ellentámadásba.

A kampány végeztével pedig a támogatásaitoknak köszönhetően megnéztük a friss párt fórumát Szegeden, és hosszú elemzést írtunk a Momentum lehetséges esélyeiről..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.