2017. április 8., szombat

AKARSZ OROSZ LENNI?

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.08.


Ma még a Nyugathoz tartozunk. De Európa türelme elfogyott. Ha nem védjük meg Országunkat Orbántól, rövidesen visszakerülünk az orosz medve mancsaiba.

Ma még Magad dönthetsz arról, Kedves Olvasóm, hogy milyen országban akarsz élni. Fontos-e Neked a szabadság, az emberség, a jogegyenlőség. Ezek tőlünk Nyugatra találhatók. Vagy visszatérsz-e Kádár legvidámabb barakkjához, ahol ha befogod a pofád, kapsz bele parizeres zsömlét. Ezt annak idején a Szovjetunió képviselte, tankokkal kényszerítve ránk akaratát. Új hidegháború kezdődött, úgy tűnik Trump is ráébredt: Putyin Oroszországa vissza akarja szerezni csatlósországait. Az USA demokráciát exportál - jól, rosszul, de aki dolgozik, az hibázik is -, az Orosz meg diktatúrát.
Magyarország mindig élenjárt abban, hogy a farok rossz oldalára kerüljön. A szabadversenyes piacgazdaság ereje sokkal nagyobb, mint az állami tervszabályozáson alapuló diktatúráké. Ez pedig a katonai erőre is pont ilyen arányban átfordítódik. Nem kérdés, hogy az új hidegháborút melyik oldal fogja megnyerni. És Orbán tevékenysége immár nem a CEU-ról szól, hanem arról, hogy már megint a veszteshez fogunk csatlakozni. Ahhoz a kialakítás alatt álló Oroszunióhoz, amelyikben az ellenzéket betiltják, feloszlatják, bebörtönzik, meggyilkolják. Ha nem üzenjük meg villámgyorsan a világnak, hogy a Magyarok nem azonosak Orbánnal, akkor a Nyugat elengedi a kezünket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.