2017. április 30., vasárnap

AKIKNEK MÉG CSIRKEFARHÁTRA SEM TELIK

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gépnarancs
2017.04.30.



A fideszes lakájmédia a nap minden órájában harsogja, hogy Magyarország erősödik, a magyar reformok működnek. A kézzel vezérelt pártsajtót hallgatva, nézve, úgy tűnik, hazánkban beköszöntött a Kánaán, az ország népének az a legnagyobb gondja, hogyan költse el világszínvonalú havi jövedelmét. A Fidesz megmondóemberei hanyatló nyugatról szajkóznak, folytonosan a magyar példát emlegetik.

A Fidesz közpénzből urizáló hatalmasságai úgy hiszik, hogy amiről ők nem beszélnek, az nincs is. A papagájkommandó nem vesz tudomást a nyomorról, a szegénységről, a létminimum alatt élő milliókról. A szolgálati luxuskocsiból, a Pasa parki fényűző „kulipintyóból” minden szépnek, narancssárgának látszik. Ügyes üzletasszony feleségek, tehetős családok, gazdag barátok kölcsönei „segítenek” a „plebejusnak” füllentett kormány tagjainak abban, hogy olyan fényűzően éljenek, amilyenről az ország lakosainak a többsége még álmodni sem mer.

Sajnos, van egy másik Magyarország is. Az elesettek, a kiszolgáltatottak, a társadalom peremén élők országa. Ők azok, akiknek a Fidesz azt ígérte, „senkit sem hagy az út szélén”, a „keresztény” kormány segít abban, hogy esélyük legyen az emberi életre. Tényleg teljesítette a Fidesz a választási ígéretét. Nem hagytak senkit az árok partján; belerúgták az embereket, páros lábbal, cinikusan, gátlástalanul. Halvány reménye sincs sok millió magyarnak arra, hogy emberhez méltóan élhessen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.