2017. április 13., csütörtök

EGYSZER MINDENKI AMERIKAI NÉPSZAVA LESZ - NEM KELL SZAREMBERKÉNT MEGHALNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.04.12.


Minden elképzelésünket és várakozásunkat felülmúlják a fiatalok, láthatóan diákok, akik a pesti utcákon hömpölyögnek, és Orbán távozását követelik. Ezek nem az állásukat féltő értelmiségiek, akik mindenkit leugatnak, csak azt nem mondják meg közben, hogy mit féltenek: a tanszéket, az állást, a fizetést, az EU-s pályázatot, az ösztöndíjat, a gyereknek a londoni tanulást, viszont mindenkit lehülyéznek, nehogy a pénzük veszélybe kerüljön.

Ezek a gyerekek, akik már nem is annyira gyerekek, akik azt kiabálják, hogy “Nem félünk” és “Orbán Viktor a legnagyobb Geci!”, nem sumákolnak, nem ácsingóznak párttámogatásra, nem az határozza meg a véleményüket, hogy bejutnak-e Orbán seggébe a parlamentbe, és ott úgy csinálnak Orbán pénzéért, mintha itt demokrácia lenne. Ezek a gyerekek az őszinte és spontán megnyilvánulásaikkal mind megítélik ezt a sok hivatásos “forradalmárt”, akiket eddig csak undorral figyeltek a távolból, hogy a hazugságaikból élnek.

Ezek a fiatalok nem is a Facebookon lógó fotelforradalmár nyugdíjasok, akik naphosszat ott okoskodnak, ontják magukból a butaságot, várják a messiást ezerrel, mindig találnak valami szélhámos pártvezért, vezérürü hülyét, akinek bedőlnek, és akiért ölni tudnának. De még egy egyenes, őszinte szó a szájukat el nem hagyta. Tisztelet a kivételnek. Ezek a gyerekek megelégelték, hogy a nagypofájú, de megalkuvó, sunyi értelmiség hogyan védi a koncot, a parlamentben a rendszert legitimáló hazaárulók hogyan falaznak Orbánnak hét éve.

Ezek a gyerekek az Oktogonnál tíz perc alatt megfejtették, amit ez a sok okoskodó hülye hét év alatt nem tudott megfejteni, hanem csak hazudoztak, mert akkor hova lesz a pénz, hogy “A demonstrálók legfontosabb célja a választási törvény módosítása, szerintük ugyanis a mostani törvényt már a Fidesz írta magára, így pedig nem lehet leváltani Orbánékat.” A NER ilyen egyszerű, és ezt nem tudták megfejteni hét év alatt. Még most is azt hazudozzák, hogy ők majd megnyerik a választást egy Fideszre írt választási törvény mellett.

Hazudoznak a gazdagokról, orbánabbak az Orbánnál, lassan már náci szöveget nyom a szocialista párt, hogy maximalizálja a lóvét. De ezek az árulók nyomába sem léphetnek az utcán vonuló szabad lelkű, egészséges lelkű gyerekeknek, akik nem pitiznek Orbánnak, nem hazudoznak, nem csinálnak úgy, mintha nem tudnák, hogy ez egy diktatúra, amelynek elnöke a “Bajszos szar”. Bizony, ezek a gyerekek nevükön nevezik a dolgokat és úgy látják azokat, amilyenek. A hivatásos ellenzékiek pedig csak lapítottak, mismásoltak és a pénzre néztek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.