2017. április 2., vasárnap

ELKÚRTAD

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.02.



Minden jóérzésű emberben kibacta a biztosítékot Gyurcsány tegnapi önérdekű akciója. Én szóltam előre. Nembaj, van azért haszna is.

A CEU kifejezett kérése ellenére tüntetést szervezni: nem vall ép elmére. Díjazták is az akciót a demokraták. Voltak 30-an a tegnapi mélyostoba önégetésen, annak a fele is a DK pártelnöksége. Nincs ezen mit szépíteni. Ekkorát még magát demokrata ellenzékinek, és országos pártnak mesélő banda nem bukott. 30, mondom HARMINC ember ment ki Ferinek csápolni. Hát akkor erről ennyit, meg arról is, hogy vajon kinek volt igaza. Nekem, aki megírta előre, hogy ez vérciki - és persze a neten rohangáló Kékzombiktól meg is kaptam ezért a magamét -, vagy az akaratát a minimáltisztességgel és józan ésszel szemben csakazértis érvényesítő Gyurcsánynak. Segítek: nekem.

De mint a címsorban jeleztem, lesz azért ennek haszna is. Mivel a harmincfős műtünci lejáratta a CEU ügyét, lehetőséget adva a Fideszsajtónak, hogy azt hazudja: csak ennyien állnak a CEU mellett, ezért ma ezt a tévedést a civilek eloszlatják. Sokezres tüntetés készül, természetesen magam is csatlakozom Csapatommal. Gyurcsánynak van mozgósító ereje a demokrata oldalon. Ha nem is úgy, ahogy szeretné, de van. Ha Ő belevág valami hülyeségbe, akkor ott senki nem lesz, de sok embert tud utcára vinni, akik helyre akarják hozni, amit elkúrt. Javaslom e jó szokást a 2018-as választásra is megtartani. Ha mondjuk Gyurcsány a választás előtti napon bejelenti: nem indul, tömegek fognak megindulni a szavazóurnákhoz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.