2017. április 5., szerda

EURÓPÁTÓL TÁVOL, NYOMORBAN, LEBUTÍTVA ROHADNI MEG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.05.


...Hát itt tartunk, emberek! Ebben a szerencsétlen, lebutított országban, ahol nem éri meg kockára tenni a biztos nyomorúságot a bizonytalan, emberhez méltó életért, csak a maffiakormánynak és összes nyúlványának van joga eltitkolni mindent is. És akkor is joga van hozzá, ha bírósági úton perelték ki tőlük a definíció szerint közérdekű adatokat. Elszabadult a pokol a kormány boszorkánykonyhájában és ezt semmi a világon nem fogja megállítani csak az, amire – úgy tűnik – még mindig várni kell, mert az istenadta továbbra sem érti, hogy mire megy ki a játék.

Mivel egy érvénytelen népszavazással, egy elbukott alkotmánymódosítással, és a több hullámban a fejünkre zúdított kéken üvöltő gyűlöletkampányokkal sem sikerült kimaxolni a migránshisztériát, most ugyanerre a gennyesre cincált álproblémára hivatkozva nyírják ki azokat a hangokat, amelyek még képesek szembesíteni a közvélemény értőbb felét a propaganda által nyomatott agymosásnak ellentmondó szikár tényekkel. Vagyis a valósággal.

Az a kormány, amelyik hatszáz évre titkosította Paksot, amely nem hajlandó nyilvánosságra hozni a tao-támogatások útvonalát, amely még Lázár európai szállodaturnéjának költéseivel is pitiáner módon titkolózott, amely nem kötötte a nép orrára, hogy hány száz milliárdot bukott a Rogán-féle letelepedési kötvényes, nemzetbiztonsági kockázatot is vastagon magában hordozó bizniszen, amely Matolcsy Rómeó eszelős harácsoló csilliárdos ügyleteit rejtegeti, amelyik képes volt egy időközben elhalálozott világszínvonalú maffiózóval kapcsolatban hetekig össze-vissza hazudozni, amely máig nem tisztázta az ügynökaktákat, a MET-hez, a MANYUP lenyúlásához hasonló oltári gazemberséget, amely hét év alatt egy értelmes magyarázatot nem bírt adni arra, hogy ki a kurva élet az a Habony Árpád, aki közpénzekből, kihízott nadrágban szipákol Ibizán (reggelig sorolhatnám a példákat), most a szuverén államra hivatkozva fojtja meg a magyar társadalom egyik legfontosabb szeletét.

Tehát az egész világgal szembeforduló, nemzetközi egyezményeket pofán rúgó, Magyarországot a közmegvetés tárgyává silányító kormány olyan félelmetes indokokkal követeli meg a civil társadalom már most is adott transzparenciáját, amelyet egyébként saját ügyleteit illetően nem tart kötelező érvényűnek az adót fizető polgárokkal szemben. Aki most sem látja, hogy milyen mondvacsinált, veszélyes hazugságokkal vezetik ki az országot Európából, aki nem tudja összerakni a jelenben folyó példátlan ámokfutás egyes kockáit, aki még mindig beszopja, hogy a kormányon kívül van bárki más, aki veszélyt jelent erre az országra, az tényleg nem érdemel mást, mint hogy Oroszország ölelő karjaiban, Európától távol, nyomorban, hülyén, bután rohadjon meg. Már csak néhány, még saját lábon álló, nem propagandát toló sajtóorgánum maradt, aztán harangoztak. Lehet boldogan közlekedni a hidakon. Ha még egyáltalán lesznek hidak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.