2017. április 1., szombat

HÍVJUK BE AZ OROSZOKAT! NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.03.31.


Nem hiszünk a klímaváltozásban, a demokráciában, a liberalizmusban és a piacgazdaságban. Robotok helyett saját kezünkkel ássuk meg a sírunkat.

Drága nemzetmentőnk! Mélyen tisztelt főméltóságú Úr! Drága Orbán Viktor!

A nemzet egy emberként áll melletted. Hívd be végre az oroszokat! Ha tétovázol és taktikázol el fogsz bukni. Délibábot kergetsz, ha abban bízol, hogy a „nagy testű ragadozók” majd feladják, majd tudomásul veszik, hogy a magyar egy más faj, mert nem homo sapiens, nem homo erectus. Nem fogják elismerni, hogy nekünk, akik a Szíriuszról jöttünk, egyáltalán semmiféle földi ősünk nincs, így közünk a civilizált világhoz is semmi.

Ezek le akarnak rántani minket magukhoz az ocsmány liberális demokráciájuk mocsarába, ahol nem tisztelnek sem istent, sem embert. Oda, ahol a „homogén” magyarság számára, azok számára, akik tudják, hogy fiúk-e vagy lányok, akik nem buzik és nem leszbikusak, és nem akarják, hogy a gyermekeik válasszanak maguknak nemet, akik Istent, hazát, családot és vezért, téged tisztelnek, azoknak Európában helyük már nincsen. Jelszavunknak azt választjuk: „Aki nincs veled, az a nemzet ellen van.”

Drága Viktorunk! Ne remegjen a kezed, midőn ólmot öntesz a liberális szörnyek fülébe és kiszúrod a szemüket, sóval hinted be még a helyét is a CEU-nak nevezett budapesti szellemi fertőnek, amelyet a szőrös testű és idegen szívű Soros György tart fenn, az amerikai pénztőkével és a mindenféle elfajzott civil szervezeteket támogató háttérhatalommal szorosan együttműködve. Ne riadj vissza a korszakos kihívásoktól és döntsd le a vörös csillagot a Heineken üvegeiről és sörös dobozairól! A világ ellenünk szövetkezik, a nagyhatalmak kivétel nélkül el akarnak tiporni, kivéreztetéseddel a magyar nemzet eltörlését tervezik a föld színéről.

Mi, igazi magyar emberek azonban veled vagyunk, és azt akarjuk, hogy vezess ki minket Egyiptomból, vezess minket vissza azok közé, akik közé valójában tartozunk. Vallj minél előbb nyíltan színt, fordíts hátat Európának és Amerikának is, mert azokban sem lehet bízni ott a tengeren túl, hiszen a te örök fényed mellett Trump is csak egy gyenge villanás, amit úgy fog eltiporni a nemzetközi pénztőke, mint János-bogarat az úthenger.
Légy a mi vezérünk végre teljes szívvel és kemény ököllel! Alig várjuk, hogy felsorakozhassunk mögéd és a te hívó szavadra a barikádra hághassunk, hogy megvívjuk történelmi harcunkat a magyarságért, hogy tűzzel-vassal égethessük ki az idegeneket a nemzet szűziesen homogén testéből. Ne hallgass a szirén hangokra! Építsd, magasítsd a falat, amelyet nem csak délről, de északról és nyugatról is meg kell építeni, hogy fajunkat megvédje a káros keveredéstől, azoktól, akik nem a magyarok istenében hisznek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.