2017. április 19., szerda

JÖNNEK A KOPASZOK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.04.19.


Tegnapi cikkemben előrejeleztem, és már meg is történt. Tüntetést szerveznek Kubatov kopaszai. Mondom, mit tegyünk ellenük.

Röviden: semmit. Kicsit hosszabban: röhögjünk rajtuk. Tessenek megnézni az esemény meghívóját - KATT IDE - és kiderül csekély létszámuk a fellázadt ország tüntető tömegeivel szemben. Elsöpörhetnénk Őket, de nem tesszük. Nekünk ugyanis tökéletes, ha megmutatják: mily kevesen is maradtak Orbán támogatói, és azok milyen fajtából valók. Párszáz, netán párezer izomagyú, tesztoszterongőzben, szemben tízezernyi fiatal, jókedvű tüntetővel, akiket további tízezernyi közép-, és időskorú kísér. És rengeteg kamera, ami épp közvetíti az országnak: kik is állnak egymással szemben. Hát, nem hiszem, hogy a még otthon ülő tömegek szimpátiáját oly nagyon elnyerné a kopaszgárda.

Napóleon mondta vala: ne zavard az ellent, ha épp hibázik. Márpedig kopaszék kivonulásánál ostobább húzás nehezen képzelhető el. Örüljünk tehát ennek, és annak is, hogy Orbánék láthatóan tényleg beszartak. A kopaszok utcára küldése ugyanis kétségbeesett reakció tőlük. Eddig óvakodtak a nyílt erőszaktól, mert az nem szimpatikus, és ellentétes azzal a hazug önképpel, amit a Narancsok magukról próbálnak sugallni. Pániktünet, röviden. Tegnap egy KDNP-s fütyi elszólta magát sajtótájékoztatón: mindössze 100 ezer nemzeti konzultációs papír érkezett vissza, ez pedig egy dolgot tanusít: már az átlagfidesznyik sem az a bombabiztos talapzat, amin Orbán építheti tovább a saját szobrát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.