2017. április 5., szerda

MAGYAR MULTIS HÉTKÖZNAPOK SVÁJCBAN, NÉMI EXTRÁVAL

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Zuzzer
2017.04.05.


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer a Határátkelőn egy elég sikeres sorozat, melyben arra kértelek titeket, írjátok le, hogyan telik egy napotok. Nos, jobb későn, mint soha alapon most ennek egy újabb darabja érkezik, méghozzá Zuzzer tollából, aki nem kímélte a billentyűt, cserébe mindjárt nem is egy napját írta meg, hanem egy hetet és mindenféle egyebeket is...

...„Sziasztok, itt Zuzzerpajti beszél, tudjátok a csávó a végtelenül, reménytelenül és minduntalan idegesítő stílusával. Tudom, modoros vagyok, meg olvashatatlan, amit írok, meg... szal véleményem szerint ilyesmi tudomásomra hozására ne vesztegessétek a billenytűzetet. That is like that by default.

Nos, álljon itt egy határozottan idegesítő kvázi-hetem története, mert nagyvadra megyek, mit nekem egy nap, itt egy hét! Abból is egy olyan, amiben mostanában sokat van részem, kezdünk nálam, folytatjuk Nechâtelben, átugrunk Pastalandre, majd vissza Milkafalvára.

Igazából azért is gondolom, hogy egy munkás hét jobb, mint egy nap, mert sok érdekesség abban nincs, hogy Zuzzer ki-be jár meetingekre reggel 8:30 és délután 17:00 között, főleg, hogy azokon nem nagyon fényképezgethetek. Szal azért elég sok mindent el kell majd képzelnetek a szupertitkos, multicégszerű tevékenységemet illetően. Essünk neki, ássuk meg a sírt!

(Ezt a bekezdést utólag szúrom be, végülis a poszt egy zanza lett, menet közben elkanyarodtam a szimplán munkahetes alapkoncepciótól, nem csak munkáról szól az iromány. Megspékeltem viszont fotókkal, hogy ne panaszkodjatok.)

Reggelente az én szerelmetes galuska galagonya virágom kelt 7:30-kor, hogy homlokzati javítások után hozzávetőlegesen ébren elinduljak a kihívások felé. Reggeli Zuzzer egyébként olyan, mint a medve, nem játék.

Ha a reggeli kávém előtt találkoztok velem, meneküljetek, asszonytárs se ilyenkor jön a „arra gondoltam, hogy…” jellegű, általában költséges ötleteivel, mert ilyenkor morgok..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.