2017. április 22., szombat

MINDEN NŐ KURVA

ÁGOSTON LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Ágoston László
2017.04.22.



A legsokoldalúbb magyar szó a kurva. Minden olyan nőre rá lehet mondani, aki “nem megfelelően” viselkedik, mert túl sokat és túl okosakat kérdez, túl csinos és nemet mond egy férfinak vagy túl csinos és igent mond egy férfinak.

Ezzel a szóval kezeljük az összes ego-problémánkat, az összes korábbi sérülésünkből eredő fájdalmunkat, ezzel a szóval kezelünk mindent, ami egy nővel kapcsolatban fáj. Az állatnak mondjuk: “rossz kutya” és az asszony-állatnak mondjuk “kurva”.

Olyan sokat mondtuk mi, férfiak, hogy a nők is átvették, a kolléganők, a barátnők, sőt az anyák. Az anyák a saját lányaikra (Palya Bea beszél erről “Exek” című számában). Az anyák a saját lányaikra. Az anyák a saját lányaikra.

egnap kezdődött az I. PolyLove fesztivál az Aurórában bővebb infó, a többszerelmű együttélés ünnepe. Ott voltam a megnyitón és nem lehetett beférni a terembe. Azt hiszem, egy mozgalom kezdődik, egy nagy hullám (nem csak itthon, világszerte), amelynek talán a legfontosabb célja, hogy ezt a sokat emlegetett szót, ezt a “kurvát” elmossa végre.

Hogy egy felnőtt nő többet érjen a társadalom számára egy kisajátítható szexjátéknál, egy gyermekpottyantó-nyílásnál, egy főző-mosó-takarítógépnél. Egy hibáztatható áldozatnál, egy princípium hús-vér hordozójánál...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.