2017. április 12., szerda

MITŐL VAGY DÜHÖS, TE ÜLDÖZÖTT, FENYEGETETT, HETEDIK ÉVE ELNYOMOTT SENKIHÁZI?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.11.


Ne csűrjük, ne csavarjuk. Lássuk be, hogy valami nagyon csúnya felé sodródik ez az ország. Ha rajtuk és kitartott holdudvarukon, az elszabadult, emberi párbeszédre és a valósággal szembenézni nem hajlandó rezsimükön múlik – márpedig rajtuk fog múlni elsősorban, rajtuk, akik tüntetőket hurcolnak el a saját lakásukról, ahova engedély nélkül rontanak be, akik isten tudja milyen oknál fogva tartanak fogva lassan 24 órája civileket, akiknek köszönhetően máig szabadlábon vannak a magyar állampolgárokat bántalmazó kopasz verőemberek – csúnya vége lesz a dicsőséges fülkeforradalomnak.

„…egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?


A fenti, a tegnap este utcára vonuló magyar fiatalokat fenyegető sorok szerzője a lovagkeresztes atyaúristen, a munkásőrökből lett fiatal demokraták szellemi atyja és egy akolba terelője, a Fidesz ötös számú tartóoszlopa, Bayer Zsolt. Mivel nincs kedvem ezeknek a mélyen övön aluli soroknak a forrását idelinkelni, legyen elég annyi, hogy saját blogján préselte ki magából ezeket a gondolatokat, amelyek méltó megkoronázását jelentik egy

Kollégám a minap nagyon helyesen állapította meg, hogy ezeknek már semmi nem drága, egy polgárháború kirobbanásától sem riadnak vissza, erre utalnak fizetett propagandistáik egyre vérgőzösebb írásai egyik-másik propagandaoldalon. Azon izzadnak, hogy ellenségként próbálják megbélyegezni azokat, akik a kormány CEU-val kapcsolatos döntése elleni tiltakozásul utcára vonultak.

No, nekik üzente ma a Fidesz születésnapján premier plánban rötyögő, egyébként ma is üldözött és fenyegetett, hetedik éve elnyomottként óbégató szélsőjobbos véleményvezér, hogy

záros határidőn belül utcára vonulunk mi is, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk.

Értjük ezt? Felfogjuk ezt? Hagyjuk ezt? Minek a védelmében vonulsz utcára, te nagyon szarember? Egy teljhatalmú kormány védelmében? Amely az egész államigazgatást, az egykor független hatalmi ágakat, és a szintén függetlennek vélt intézményeket maga alá gyűrte, amely a rendőrséget kénye-kedvére mozgatja, amely saját tulajdonaként legelte le ezt az országot? Minek a védelmében vonulgatsz, te kitartott pojáca? Kiket fenyegetsz te? Az ország fiataljait? Diákokat, egyetemistákat, kisgyerekes családokat, békésen vonuló, utcaköveket nem felszedő, nem borogató, nem gyújtogató magyar polgárokat? Tényleg ide jutottatok, ide süllyedtetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.